Η BMW κατασκευάζει νέο εργοστάσιο στη Ρωσία

Η μονάδα προβλέπεται να φτιαχτεί στη βιομηχανική ζώνη της περιοχή Καλίνινγκραντ


AUTO
21:45
06/10/2017
Η BMW κατασκευάζει νέο εργοστάσιο στη Ρωσία
1
loading

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία BMW προτίθεται να κατασκευάσει στη Ρωσία ένα πλήρες εργοστάσιο αυτοκινήτων και αυτό που απομένει είναι να αποφασίσει αν θα προχωρήσει στην κατασκευή μόνη της ή σε συνεργασία με κάποια άλλη εταιρεία.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, το εργοστάσιο προβλέπεται να κατασκευαστεί στη βιομηχανική ζώνη της περιοχή Καλίνινγκραντ και το κόστος του έργου σύμφωνα με την εφημερίδα Vedomsoti θα είναι μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

«Στην Ρωσία υπάρχουν μερικές βιομηχανικές-τεχνολογικές ζώνες στις οποίες κατασκευάζονται αυτοκίνητα, όπως της Μόσχας, της Κάλουγκα της Αγίας Πετρούπολης, του Καλίνιγκραντ, δήλωσε ο επίτιμος αντιπρόεδρος της BMW, Χέντρικ φον Κιουνχάιμ. «Μελετήσαμε όλες τις τοποθεσίες και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο στάδιο λήψης αποφάσεων» δήλωσε ο Χέντρικ φον Κιουνχάιμ, διευκρινίζοντας ότι ‘η διαδικασία αυτή θα διαρκέσει μερικές εβδομάδες ή μήνες».

Η εφημερίδα Vedomosti αναφέρει ότι από το 1999, η BMW κατασκευάζει περίπου 40000 αυτοκίνητα ετησίως, (διάφορα μοντέλα) στο εργοστάσιο του Καλίνιγκραντ «Αυτοτόρ»

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar νικολαοςαλφα

    Στην Ελλάδα θα φτιάξει κάποια αυτοκινητοβιομηχανία κατι;;;;;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει