Να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι η υπόθεση τίτλος κρίθηκε νωρίτερα, θέλουν στην Ferrari και για αυτό αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής, από εδώ και στο εξής, για να εξελίξουν το μονοθέσιο της επόμενης σεζόν.

Τέσσερα γκραν πρι απομένουν για να πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 και ο Στέφανο Ντομενικάλι, πιστεύει πως οι δοκιμές μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της Ferrari.

«Σίγουρα, θα δοκιμάζουμε διαφορετικές ρυθμίσεις και εξαρτήματα κυρίως τις Παρασκευές, ώστε να εξελίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το νέο μονοθέσιο. Αυτή την πολιτική θα ακολουθήσουμε και πιστεύω πως αυτό θα κάνουν και οι ανταγωνιστές μας», ήταν τα λόγια του Ντομενικάλι, ο οποίος πρόσθεσε.

«Ελπίδα μας είναι πως οι μηχανικοί μας θα καταφέρουν να μειώσουν τη διαφορά μας από την Red Bull. Οι συνέπειες των εξατμίσεων στο μονοθέσιο θα είναι λιγότερες από ότι φέτος και σκοπός μας είναι να μεγιστοποιήσουμε αυτά που μπορούμε να πάρουμε από το μονοθέσιο», συμπλήρωσε το αφεντικό της σκουντερία.

Πηγή: sportfm.gr