Από το 5ο Ladies Run, τον όμορφο αγώνα δρόμου αποκλειστικά για γυναίκες, δεν θα μπορούσε να λείπει το Nissan Juke που με το ξεχωριστό του στυλ, θα δώσει περισσότερο χρώμα στη μοναδική αυτή εκδήλωση.

Το 5ο Ladies Run θα διεξαχθεί και φέτος στον πανέμορφο Αστέρα Βουλιαγμένης στις 16 Οκτωβρίου, με το Juke να ενισχύει την προσπάθεια των συμμετεχουσών σε αυτόν τον μοναδικό αγώνα τρεξίματος, αποκλειστικά για γυναίκες.

Οι ladies που θα συμμετέχουν στον ξεχωριστό αυτόν αγώνα, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το πρωτοποριακό compact crossover της Nissan που εκτός από τη μοναδική εμφάνιση, διαθέτει μια σειρά από καινοτόμες τεχνολογίες, με πολύ δόση στυλ. Επιπλέον, η έκδοση Nismo RS του Juke με τους 218 ίππους, θα αναλάβει τον ρόλο του official car στον αγώνα, ως προπορευόμενο όχημα.

Μεγάλο ατού στο Juke, αποτελεί το πρόγραμμα εξατομίκευσης που το συνοδεύει, ως μέρος της συνολικής εμπειρίας που μπορεί να απολαύσει ο νέος ιδιοκτήτης του, χάρη στα νέα πακέτα εξατομίκευσης του Nissan Design Studio. Τα συγκεκριμένα πακέτα προσαρμογής, παρέχουν την ευκαιρία προσθήκης μεμονωμένων «πινελιών» σε αυτό, με μια σειρά από χρώματα και αξεσουάρ, προκειμένου να προσαρμόσει o/η τυχερός/ή οδηγός του την εμφάνιση του εσωτερικού και εξωτερικού σε αυτό που τον/την εκφράζει.

juke_runner

Νίκος Τσάδαρης