Δείτε το αυτοκίνητο της Zagato, το περιορισμένης παραγωγής Alfa Romeo TZ3 Stradale, να κάνει βόλτες σε μία από τις δημόσιες εμφανίσεις του, όπου μόνο απαρατήρητο δεν περνά.

Η μιλανέζικη Zagato κατασκεύασε την TZ3 Stradale ως μέρος των εορτασμών των 100 χρόνων της Alfa Romeo. Στη μορφή του το αυτοκίνητο βασίζεται στην Alfa Romeo Zagato TZ3 Corsa, το ένα και μοναδικό αυτοκίνητο που είχε φτιαχτεί και παρουσιαστεί πέρυσι στην έκθεση Concorso d Eleganza Villa d Este. H διαφορά είναι ότι δεν χρησιμοποιεί το σασί της Alfa Romeo 8C Competizione, αλλά αυτό της Dodge Viper ACR. Το αμάξωμα του οχήματος είναι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από ανθρακονήματα.

Κάτω από το καπό του βρίσκεται το V10 μηχανικό σύνολο των 8,4 λίτρων της Viper SRT-10, το οποίο αποδίδει 612 ίππους. Το μηχανικό κιβώτιο είναι 6 σχέσεων, ενώ η ανάρτηση είναι αγωνιστικού τύπου και κατασκευάζεται από τη Zagato. Συνολικά 9 αυτοκίνητα θα κατασκευαστούν, με τα τρία πρώτα να φεύγουν εν ριπή οφθαλμού σε βαθύπλουτους συλλέκτες, σε τιμή που δεν ανακοινώθηκε.