Το all-season ελαστικό της Goodyear, Vector 4Seasons Generation-2, διακρίθηκε από το κορυφαίο γερμανικό περιοδικό αυτοκινήτου Gute Fahrt για τις εξαιρετικές του επιδόσεις και ειδικότερα για τα κρατήματά του σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα.

Το ελαστικό κέρδισε τον τίτλο του «Νικητή του Τεστ» και ήταν το μόνο μεταξύ των ελαστικών που συμμετείχαν, που τιμήθηκε με το βαθμό του περιοδικού «Πολύ Καλό». Η αναγνώριση από το Gute Fahrt ήταν η πιο πρόσφατη σε μια σειρά υψηλών σκορ που έχει επιτύχει το ελαστικό σε διάφορες δοκιμές.

Το ελαστικό Vector 4Seasons Generation-2 βαθμολογήθηκε εξαιρετικά καλά στους ακόλουθους τρεις τομείς:

  • Εξαιρετικά κρατήματα σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα.
  • Μικρότερη γωνία τιμονιού για γρήγορη ανταπόκριση στις στροφές.
  • Μηδενικές επιπτώσεις στις αλλαγές φορτίου.

Επιπλέον, το ελαστικό Vector 4Seasons Generation-2 της Goodyear ξεπερνά τον ανταγωνισμό του προσφέροντας καλύτερες συνολικές επιδόσεις σε συνθήκες παντός καιρού (συμπεριλαμβανομένου στεγνού, βρεγμένου και χιονισμένου οδοστρώματος). Πρόκειται για ένα ελαστικό που προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις, 365 ημέρες το χρόνο και εξοικονομεί χρόνο, χρήματα και κόπο.

Όπως είναι λογικό, η Goodyear δεν ήθελε να περιορίσει την τεράστια επιτυχία του all-season ελαστικού της στον τομέα των επιβατικών αυτοκινήτων. Με ρυθμούς ανάπτυξης της τάξεως του 35% με 40% τα τελευταία χρόνια, ο τομέας των ελαστικών αυτοκινήτων τύπου SUV και 4×4 αποτελεί το ανερχόμενο αστέρι της αγοράς. Η επιθυμία των οδηγών για αίσθηση ασφάλειας αποτελεί το βασικό λόγο ανάπτυξης του συγκεκριμένου τομέα. Για αυτόν το λόγο, η εταιρία αποφάσισε να αξιοποιήσει την εξειδίκευσή της στα all-season ελαστικά προσφέροντας στους οδηγούς αυτοκινήτων τύπου SUV την επιτυχημένη της σειρά Vector 4Seasons.

Το ελαστικό Vector 4Seasons Gen-2 SUV περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά του αντίστοιχου επιβατικού ελαστικού:

  • Εξελιγμένος SmartTred πλαστικοποιητής και αυξημένη ποσότητα πυριτίου για καλύτερες συνολικές επιδόσεις σε βρεγμένο, λασπωμένο και χιονισμένο οδόστρωμα.
  • 3D εγκοπές για ενισχυμένη ακαμψία πέλματος.
  • Υδροδυναμικές αυλακώσεις για βελτιωμένη προστασία από την υδρολίσθηση.
  • Ακέραιο μοτίβο πέλματος με σταδιακή ακαμψία για εξαιρετική επίδοση σε όλη τη διάρκεια ζωής του ελαστικού.

Το Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 SUV είναι διαθέσιμο σε 7 μεγέθη.

goodyear4

goodyear2 goodyear3

Νίκος Τσάδαρης