Μετά την αξιοσημείωτη επιτυχία των τριών χιλιάδων προ-παραγγελιών του «500 by Gucci» μέσω του 500byGucci.com και τη συνεχόμενη ζήτησή του παγκοσμίως, η FIAT παρουσιάζει και την cabrio έκδοση «500C by Gucci».

Το συγκεκριμένο Fiatακι διατίθεται σε λευκό χρώμα ή γυαλιστερό μαύρο με χρωμιωμένες ματ επιφάνειες και υφασμάτινη μαύρη οροφή με το χαρακτηριστικό πράσινο–κόκκινο-πράσινο μοτίβο της Gucci τυπωμένο κατά μήκος της οροφής.

Επιπλέον, το «500C by Gucci» διαθέτει 16άρες ζάντες αλουμινίου με ρετρό σχεδίαση των ακτινών, ενώ στα καπάκια των ζαντών υπάρχει το διπλό «G» λογότυπο, όπως και η υπογραφή της Gucci στο πορτ-παγκάζ και την μπάρα της πόρτας.

Το αυτοκίνητο θα διανεμηθεί σε όλο τον κόσμο και από το Σεπτέμβριο θα βρίσκεται σε επιλεγμένες εκθέσεις της Fiat στην Ιταλία. Η τιμή του ανέρχεται στα 20.000 ευρώ με εξοπλισμό:7 αερόσακους, ολοκληρωμένο σύστημα Blue&Me με πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και ηχοσύστημα με CD και MP3, δερμάτινο τιμόνι με χειριστήριο ηχοσυστήματος και αυτόματο κλιματισμό.