Η νέα γενιά Ford Puma είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά με ανανεωμένη σχεδίαση τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, προηγμένες τεχνολογίες υποβοήθησης οδηγού και συνδεσιμότητας, καθώς και ολοκληρωμένη γκάμα ήπια υβριδικών κινητήρων με υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Οι υποψήφιοι αγοραστές του μοντέλου έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε 4 διαφορετικές εκδόσεις (Titanium, ST-Line, ST-Line X & ST) που τροφοδοτούνται με τον κινητήρα βενζίνης 1.0L EcoBoost Hybrid που αποδίδει 125 έως 170 ίππους και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων (Powershift).

Ο αναβαθμισμένος χαρακτήρας της νέας γενιάς Puma αναδεικνύεται μέσα από την βασική έκδοση Titaniumη οποία διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένου του ψηφιακού πίνακα οργάνων των 12,8 ιντσών και της νέας οθόνης αφής 12 ιντσών του συστήματος SYNC 4.

Για «ανήσυχους» οδηγούς διατίθεται η έκδοση ST-Line, η οποία δίνει στο δημοφιλές B-SUV μια σπορτίφ εμφάνιση και οδική συμπεριφορά.

Με τη σειρά της, η έκδοση ST-Line X, προσθέτει ακόμα περισσότερο τεχνολογικό χαρακτήρα προσφέροντας όλα τα στοιχεία τεχνολογίας που θα κάνουν τη ζωή των επιβατών ακόμα πιο εύκολη και πολυτελή.

Τέλος, η κορυφαία έκδοση ST, η οποία διατίθεται αποκλειστικά με τον κινητήρα 1.0L EcoBoost Hybrid 170 ίππων και 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Powershift, τονίζει ακόμα περισσότερο τον σπορ χαρακτήρα του Puma.

Όλες οι εκδόσεις του ανανεωμένου Puma είναι τώρα διαθέσιμοι για παραγγελία στην Ελλάδα, σε 6 διαφορετικά εξωτερικά χρώματα, με τιμή που ξεκινά από τα € 26.655 και στην οποία συμπεριλαμβάνεται στάνταρ 8ετής εργοστασιακή εγγύηση.

Δείτε φωτογραφίες: