Τι πιο όμορφο από το χαμόγελο ενός παιδιού. Για να διατηρηθεί χρειάζεται σωστή φροντίδα και τακτικές επισκέψεις στον οδοντίατρο. Η καλή στοματική υγεία από μικρή ηλικία αποτελεί διαβατήριο για μια υγιή και σωστή σωματική ανάπτυξη των παιδιών προσχολικής ηλικίας. Σύμφωνα με μελέτες όταν υπάρχει τερηδόνα που δεν έχει θεραπευθεί στα νεογιλά, η πιθανότητα τερηδόνας και στα μόνιμα δόντια αυξάνεται κατά 80%! paidia2 Μπορείτε να ενισχύσετε την στοματική υγιεινή των παιδιών με απλούς τρόπους. Καλό είναι να αποφεύγουν τροφές και ποτά που έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε ζάχαρη και να επιλέγουν τροφές που περιέχουν τα απαραίτητα συστατικά για την ανάπτυξή τους. Το βούρτσισμα των δοντιών είναι απαραίτητο τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα (πρωί –βράδυ) μετά από το φαγητό, για να διατηρηθούν υγιή τα δόντια και τα ούλα. paidia4 Η συχνή επίσκεψη των παιδιών στον οδοντίατρο είναι πολύ σημαντική, ώστε να ενηλικιωθούν χωρίς να υποστούν την εμπειρία του οδοντικού πόνου και της ουλίτιδας. paidia3 Με το πρόγραμμα Clever Dental της ΜΙΝΕΤΤΑ, δεν θα ανησυχείτε για τη σωστή στοματική υγεία των παιδιών σας, καθώς μπορείτε να τα ασφαλίσετε από την ηλικία του ενός μηνός.

Δωρεάν παροχές για παιδιά

paidia5 Πέρα από την μεγάλη εξοικονόμηση που έχετε για τις οδοντιατρικές εργασίες που μπορεί να προκύψουν, με την απόκτηση του προγράμματος Dental που θα επιλέξετε σας προσφέρεται για τα παιδιά σας, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση, ένα πλήθος παροχών:

  • Ένας οδοντιατρικός διαγνωστικός έλεγχος: κλινική εξέταση, ακτινολογικός έλεγχος, απεικόνιση στοματικής κοιλότητας, διάγνωση και σχέδιο αποκατάστασης.
  • Ένας ορθοδοντικός έλεγχος: κλινική εξέταση και διάγνωση.
  • Μία φθορίωση και απομάκρυνση πλακών.
  • Δύο εξαγωγές νεογιλού.
  • Μία κάλυψη οπών και σχισμών.
  • Ένα πιστοποιητικό οδοντιατρικής υγιεινής.
  • Δύο ενδοστοματικές ακτινογραφίες (αφορά μόνο το Clever Dental Basic).
  • Μία επίσκεψη για την αντιμετώπιση έκτακτου και επώδυνου οδοντιατρικού περιστατικού.

Ακόμα δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης των ασφαλίστρων έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις (με τη χρήση πιστωτικής κάρτας στο pay.minetta.gr), ενώ για κάθε ασφαλισμένο στην εταιρία παρέχεται δωρεάν η Κάρτα Προνομίων ΜΙΝΕΤΤΑ. Πιο αναλυτικά μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.minetta.gr ή από τον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή.