Μια γυναίκα υποστηρίζει ότι η ζωή της άλλαξε προς το καλύτερο όταν γνώρισε έναν sugar daddy που αποφάσισε να τη βοηθήσει οικονομικά και πλήρωσε όλους τους λογαριασμούς της, με αποτέλεσμα να τη σώσει από την κατάθλιψη, αφού μέχρι τότε δεν είχε χρήματα να αγοράσει παπούτσια στην κόρη της.

Η 32χρονη Caroline Wambui το 2019 επειδή αδυνατούσε οικονομικά να τα φέρει πέρα μπήκε σε ένα σαιτ γνωριμιών που προτείνει μεγαλύτερους άνδρες σε νεαρές γυναίκες και τότε ήρθε σε επαφή με κάποιον που αποφάσισε να καλύψει τα έξοδα της.

Έτσι, ξεκίνησε να επικοινωνεί τηλεφωνικά και με βιντεοκλήσεις μαζί του, όπως αναφέρει η thesun.co.uk, ενώ τον είχε συναντήσει μερικές φορές από κοντά.

«Όταν είχα πρόβλημα με τα οικονομικά μου, τα παιδιά μου έγιναν πολύ αδύνατα, επειδή δεν υπήρχε τόσο πολύ φαγητό στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά. Έτσι, τόνισε ότι «αυτός ο άντρας που γνώρισα έβαλε φαγητό στο τραπέζι μου. Χωρίς αυτόν, τα παιδιά μου πήγαιναν στο ψυγείο και το έβλεπαν άδειο».

Λογαριασμοί

Παρόλα αυτά, ένα χρόνο μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, ο sugar daddy της αναγκάστηκε να φύγει για επαγγελματικούς λόγους και σταμάτησε η επικοινωνία μαζί τους. Πλέον, ψάχνει ένα μεγαλύτερο άνδρα, με τον οποία θα έχει επαφή, ενώ θα μπορεί να τη στηρίζει οικονομικά.

Μάλιστα, για την απόφαση της αναφέρει πως «βγαίνω με μεγαλύτερους άντρες από τα 23 μου. Οι μεγαλύτεροι άντρες με αντιμετωπίζουν με σεβασμό και καταλαβαίνουν πώς να συμπεριφέρονται σωστά στις γυναίκες».

«Δεν μπορώ να βγαίνω με άντρες στους οποίους πρέπει να ξοδεύω χρήματα. Πρέπει να ξοδέψω τα χρήματά μου στα παιδιά μου», πρόσθεσε στη συνέχεια.