Η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται στη Βρετανία, καθώς συμμετέχει στις τελετές αποχαιρετισμού της βασίλισσας Ελισάβετ και ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την στιγμή που έκλαψε για την γιαγιά του συζύγου της.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, η Δούκισσα του Σάσεξ εμφανίστηκε να σκουπίζει τα δάκρυα που κύλησαν στο μάγουλό της, ενώ είχε σκυμμένο κεφάλι και φορούσε ένα μεγάλο μαύρο καπέλο.

Η εικόνα απαθανατίστηκε την στιγμή που παρακολουθούσε τη μεταφορά του φερέτρου της βασίλισσας από το Γουέστμινστερ Άμπεϊ, με εκείνη να κάθεται δίπλα στην Καμίλα.

Σημειώνεται, ότι το τελευταίο αντίο στη Βρετανή μονάρχη που βασίλεψε για 70 χρόνια, γίνεται σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης, με πλήθος καλεσμένων από όλο τον κόσμο.

Επίσης, υπενθυμίζεται, πως τα παιδιά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ δεν θα λάβουν το καθεστώς της «Βασιλικής Υψηλότητας», όταν ανακηρυχθούν πρίγκιπας και πριγκίπισσα αντίστοιχα από τον βασιλιά Κάρολο Γ’. O 3χρονος Άρτσι και η ενός έτους Λίλιμπετ θα γίνουν και επίσημα πρίγκιπας και πριγκίπισσα το επόμενο διάστημα, τίτλους που θα τους απονείμει ο βασιλιάς Κάρολος.