Η τέχνη παραγωγής κοσμημάτων είναι πράγματι μια ευφάνταστη διαδικασία, αλλά μια γυναίκα μαζί με τον σύζυγο της πήγαν ένα βήμα παραπέρα, αφού παρασκευάζουν ορισμένα προϊόντα χρησιμοποιώντας σπέρμα.

Σύμφωνα με την nypost.com η Amanda Booth μαζί με τον σύζυγο της άρχισαν να ανεβάζουν στο TikTok βίντεο με τις δημιουργίες τους, που ονόμασαν «j–zy jewelry». Το βίντεο σύντομα συγκέντρωσε πολλές προβολές και διάφοροι χρήστες ξεκίνησαν να στέλνουν διάφορα αιτήματα, με ένα άτομο να ζητάει «κοσμήματα από σπέρμα».

Η Amanda Booth

Το ζευγάρι αμέσως γέλασε με την συγκεκριμένη ιδέα και ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο περιέγραφε αυτό το περίεργο αίτημα. Παρόλα αυτά, ξεκίνησαν να λαμβάνουν μια σειρά από σχετικά αιτήματα, με τις προτάσεις να είναι σοβαρές, καθώς υπήρχαν πρόθυμοι αγοραστές.

Έτσι, αποφάσισαν να αρχίσουν να παρασκευάζουν τα συγκεκριμένα κοσμήματα, αλλά σε περιορισμένες ποσότητες για τεχνικούς λόγους.

Τα προβλήματα στην επεξεργασία

Η Amanda Booth ανέφερε ότι οι ενδιαφερόμενοι στέλνουν μέσω του ταχυδρομείου συσκευασμένο το σπέρμα σε ειδικό δοχείο και στη συνέχεια ξεκινάει μια «καθόλου ευχάριστη διαδικασία».

Σύμφωνα με την ίδια, επειδή η μυρωδιά είναι έντονη, η επεξεργασία αυτών των κοσμημάτων γίνεται πάντα στο τέλος της ημέρας, ώστε να μην βρωμάει άσχημα το εργαστήριο της.

«Τα επεξεργαζόμαστε στο τέλος της ημέρας, διαφορετικά, εργαζόμαστε με την συγκεκριμένη μυρωδιά όλη μέρα και είναι απλά… Το κάναμε το πρωί μια μέρα και σκέφτηκα “όχι, δεν θα το ξανακάνω ποτέ”», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ανέφερε ότι χρειάζεται ένα κουταλάκι του γλυκού σπέρμα μαζί με πολυμερές πηλό, για να φτιαχτεί το κόσμημα.

Πλέον, οι δημιουργίες της έχουν γίνει ανάρπαστες, όπως υποστηρίζει, ενώ λαμβάνει συνέχεια αιτήματα, αλλά και δείγματα για να φτιάξει νέα κοσμήματα.