Μια ασυνήθιστη κλοπή σημειώθηκε στη Βρετανία, αφού άγνωστοι απήγαγαν στο σκυλάκι ενός 12χρονου παιδιού και μάλιστα άφησαν πίσω περίπου 472 ευρώ, με την μικρή να απευθύνει έκκληση για τον τετράποδο φίλο της.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, η Tia Bajalyte έλαβε την Smaila ένα κουταβάκι ράτσας Κανίς ως δώρο γενεθλίων τον περασμένο Αύγουστο, με την ίδια να δένεται αμέσως με την νέα της φίλη.

Παρόλα αυτά, επτά μήνες μετά και συγκεκριμένα τον Μάρτιο στο Έντμοντον του βόρειου Λονδίνου, άγνωστοι που οδηγούσαν μια ασημί Mercedes A Class προσέγγισαν το φορτηγό των γονιών της 12χρονης, όπου μέσα βρίσκονταν το σκυλάκι.

Η Tia Bajalyte και το σκυλάκι της η Smaila

Τότε, σύμφωνα με όσα κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας, οι κλέφτες πάρκαραν δίπλα στο φορτηγό, βγήκαν από το αμάξι και έκλεψαν το σκυλί, ενώ στη θέση του άφησαν περίπου το ποσό των 472 ευρώ.

«Ήμασταν μακριά από το φορτηγό μόνο για λίγα λεπτά, αλλά μπήκαν μέσα και την πήραν», ανέφερε η μητέρα της Tia Bajalyte μιλώντας στην Daily Mail. «Φαίνεται ότι οι κλέφτες κυνηγούσαν μόνο την Smaila . Οι ζωές μας έχουν αλλάξει από τότε που κλάπηκε και ελπίζω μια μέρα να την πάρουμε πίσω», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Το βίντεο από την κλοπή του σκυλιού:

Video: CCTV shows moment dognappers steal 12-year-old girl's puppy

Like And Subscribe For More Daily VideosFull Video Post Here: http://tiny.cc/ViraSportVideo: CCTV shows moment dognappers steal 12-year-old girl's puppyTia Bajalyte got Smaila – a toy poodle – for her birthday a year ago. But she was stolen from her parent's van in March by crooks who swiped her but left £400 in cash.

Posted by Usa news on Friday, August 26, 2022

Η σπαρακτική έκκληση

Η Tia Bajalyte μπορεί να ζει πλέον χωρίς την τετράποδη φίλη της, όμως δεν χάνει την ελπίδα ότι μπορεί να την βρει ξανά. Έτσι, ανήμερα των γενεθλίων της, όπου είχε λάβει και την Smaila ως δώρο, ετοίμασε ένα βίντεο, στο οποίο απευθύνει έκκληση στους ληστές να επιστρέψουν το σκυλί, ενώ προσφέρει ως αντάλλαγμα όλο το χαρτζιλίκι της.

Η Smaila

«Ήθελα πολύ να περάσω τα γενέθλιά μου με τον σκύλο μου, να διασκεδάσω και να κάνω πραγματικά διασκεδαστικά. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Και το μόνο που θέλω να πω είναι ότι αν την έκλεψες για χρήματα ή για χάρη σου, δεν είναι ευχάριστο για τους άλλους. Δεν είναι ωραίο για μένα, δεν είναι για όλη την οικογένειά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η 12χρονη ανέφερε στο βίντεο που ετοίμασε προς τους κλέφτες, ότι «μου λείπει πραγματικά κάθε μέρα. Ήταν σαν το μικρό μου παιδί. Και αν το κάνεις για λεφτά, θα σου δώσω όλο μου το χαρτζιλίκι, μόνο για να έχω πίσω το μωρό μου. Ήταν το κουτάβι μου, την ήθελα για πάντα».