Μία μητέρα δύο παιδιών από το Τέξας των ΗΠΑ άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans και εγκατέλειψε την δουλειά που είχε ως καθαρίστρια, καθώς πλέον κερδίζει περίπου 39.000 δολάρια τον μήνα.

Σύμφωνα με την mirror.co.uk, η 39χρονη Courtney Bright που είναι μητέρα δύο κοριτσιών, εργάζονταν για έξι χρόνια ως καθαρίστρια, μέχρι που το 2016 αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στο Instagram και να ανεβάζει αισθησιακές φωτογραφίες με μαγιό. Η ίδια το έκανε γιατί το θεώρησε αστείο, μέχρι που το 2021 αποφάσισε να δημιουργήσει λογαριασμό στο OnlyFans.

«Ήμουν καθαρίστρια για περίπου έξι χρόνια. Ήταν σκληρή δουλειά να καθαρίζω τις τουαλέτες και πάντα θαύμαζα τα μοντέλα. Ονειρευόμουν να γίνω ένα! Φαινόταν διασκεδαστικό και σέξι και ο σύζυγός μου πάντα μου έλεγε ότι ήμουν το ίδιο ωραία», είπε χαρακτηριστικά.

Η 39χρονη Courtney Bright

Έκτοτε συνειδητοποίησε ότι κέρδιζε εύκολα πολλά λεφτά, οπότε αποφάσισε να εγκαταλείψει την εργασία της ως καθαρίστρια και να ασχοληθεί με το περιεχόμενο ενηλίκων, καθώς όχι μόνο βγάζει αρκετά χρήματα, ώστε να καλύψει τις οικονομικές ανάγκες της, αλλά έχει και ελεύθερο χρόνο να περνάει με την οικογένεια της.

Μάλιστα, την ιδέα της ενστερνίστηκε και ο σύζυγος της, ο οποίος εγκατέλειψε την δουλειά του ως account manager και πλέον αντί να εργάζεται 60 ώρες την εβδομάδα, φωτογραφίζει την σύζυγο του, για τις φωτογραφίες που θα δημοσιευθούν στο OnlyFans.

Η «ανάσα ζωής» και οι αντιδράσεις

Τα χρήματα που κερδίζει η Courtney Bright τα χαρακτηρίζει ως «ανάσα ζωής», γιατί όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει πλέον οικονομικά προβλήματα, αλλά έχει χρόνο για την οικογένεια της, την οποία πριν δυσκολεύονταν να βλέπει.

«Εξακολουθούμε να δουλεύουμε και όλα χρειάζονται χρόνο, αλλά περνάμε κάθε μέρα μαζί διασκεδάζοντας και έχουμε περισσότερο χρόνο με τα κορίτσια μας», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «είμαι τόσο ενθουσιασμένη που κάνω μόντελινγκ για ενήλικες γιατί πάντα ονειρευόμουν να γίνω μοντέλο. Με κάνει να νιώθω σέξι με αυτοπεποίθηση. Δείχνω και νιώθω καταπληκτική. Μου αρέσει επίσης το γεγονός ότι μπορώ να δείξω ότι οι γυναίκες μπορούν να κάνουν παιδιά και να είναι όμορφες. Η ζωή δεν τελειώνει όταν γίνεις μαμά».

Η Courtney Bright και ο σύζυγος της

Παρόλα αυτά, δήλωσε ότι δέχθηκε αρνητικές αντιδράσεις από μερικά μέλη της οικογένειας της, Μάλιστα, την χαρακτήρισαν ως έφηβη και θεώρησαν λάθος την κίνηση της.

«Δέχτηκα πολλές αντιδράσεις από την ευρύτερη οικογένειά μου. Ένιωθαν ότι συμπεριφερόμουν σαν έφηβη. Αλλά γιατί δεν μπορώ να είμαι σέξι και με αυτοπεποίθηση, αφού κάνω παιδιά;», είπε η 39χρονη.

«Το σπίτι μας είναι κάτι περισσότερο από οτιδήποτε θα μπορούσαμε να περιμέναμε. Έχει μια μεγάλη πισίνα με νεροτσουλήθρα, μια αίθουσα πολυμέσων όπου μπορούμε να παρακολουθούμε εκπομπές ως οικογένεια και μια αίθουσα παιχνιδιών όπου μας αρέσει να διασκεδάζουμε. Μπορούμε να απολαμβάνουμε τα πάντα ως οικογένεια και μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας μια ζωή που θα μπορούσαμε μόνο να έχουμε ονειρευτεί πριν», αναφέρει χαρακτηριστικά για την απόφαση να ασχοληθεί με το OnlyFans.