Η κοινότητα της βιομηχανίας του πορνό θρηνεί την απώλεια της σταρ των ταινιών ενηλίκων Angelina Please, η οποία βρέθηκε νεκρή αφού εξαφανίστηκε για σχεδόν μια εβδομάδα. Ήταν μόλις 24 ετών. Η αστυνομία βρήκε το πτώμα της νεαρής – το πραγματικό όνομα της οποίας ήταν Francesca Elizabeth – στο σπίτι της στο Λας Βέγκας την Τρίτη 15/3, ενώ ανταποκρινόταν σε κλήσεις που έλεγαν ότι δεν την είχε δει ή ακούσει κανείς για πέντε ημέρες, ανέφερε το AVN.

Σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπήρχαν σημάδια εγκληματικής ενέργειας ή βίας στο σπίτι της εκείνη τη στιγμή. Ο ιατροδικαστής της κομητείας Κλαρκ δεν έχει αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ώρα θανάτου της Please ή τα αποτελέσματα της νεκροψίας, καθώς η υπόθεση «εκκρεμεί», σύμφωνα με τη Sun.

Η γειτόνισσα και συνάδελφός της πορνοστάρ Aspen Brooks είχε προηγουμένως κάνει έκκληση για πληροφορίες σχετικά με το πού βρισκόταν η Please μέσω Twitter όσο εκείνη αγνοούνταν.

Σε μια επόμενη ανάρτηση, έγραψαν στο Twitter: «Δεν βρίσκω λόγια. Πήγα να ελέγξω τη φίλη μου μετά την εξαφάνισή της, μόνο και μόνο για να μάθω ότι χάσαμε έναν καταπληκτικό άνθρωπο. Μια από τις καλύτερες φίλες μου. Τη γειτόνισσά μου. Το άτομο με το οποίο κουτσομπόλευα για τα πάντα. Ήταν μόλις 24 ετών … RIP baby girl».

Η οικογένειά της ζητά στήριξη για τη μεταφορά της σορού της

Σύμφωνα με την Brooks, η οικογένεια της γεννημένης στο Σικάγο είχε ενδεχομένως δηλώσει την εξαφάνισή της τις ημέρες πριν από το θάνατό της. Σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 4 Μαρτίου, η Please – η οποία ήταν υποψήφια ως Trans Performer of the Year για τα AVN Awards του 2022 – ζήτησε συγγνώμη από τους συνδρομητές της στο OnlyFans για την έλλειψη πρόσφατων uploads.

«Συγγνώμη για την έλλειψη αναρτήσεων!» έγραψε στην πλατφόρμα ενηλίκων. «Αυτός ήταν ένας πολυάσχολος μήνας με γυρίσματα και επιπλέον θα στρέψω μεγάλη προσοχή στο να βοηθήσω τους ηλικιωμένους γονείς μου να βρουν στέγη κοντά μου! Θα επιστρέψω σε πλήρη ταχύτητα σύντομα!».

Μια σελίδα GoFundMe για την κάλυψη των εξόδων μεταφοράς της σορού της στο σπίτι δημιουργήθηκε έκτοτε από τον Lonnie Montalbano, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι αδελφός της Please.

«Αυτό είναι κάτι που δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έπρεπε να κάνω για τη μικρή μου αδελφή», έγραψε στην ανάρτηση, η οποία είχε τίτλο «Βοηθήστε να φέρετε την αδελφή μου στο σπίτι για ταφή. Η Francesca αγαπήθηκε από τόσους πολλούς, ήταν τόσο ξεχωριστή με εκατομμύρια διαφορετικούς τρόπους και έδειχνε τόσες πολλές υποσχέσεις. Έκανε τα πάντα για να βοηθήσει τους ανθρώπους που αγαπούσε. Τώρα η ίδια και η οικογένειά της ζητούν τη βοήθειά σας», πρόσθεσε ο Montalbano.

Η κοινότητα της βιομηχανίας του πορνό είναι συντετριμμένη από τον θάνατο της Please.

«Είναι απλά τα πιο απαίσια νέα που ακούω», δήλωσε στο AVN ο Steven Grooby, ιδρυτής της εταιρείας παραγωγής Grooby. «Η Αντζελίνα ήταν 24 ετών και στο άνθος της ζωής της, μια δημοφιλής και επαγγελματίας performer. Θέλω να μεταφέρω την αγάπη και τον σεβασμό μου στην οικογένεια και τους φίλους της», συνέχισε ο Grooby.