Δεν υπάρχουν ψιλά γράμματα στα… εγχειρίδια για το τι θα πρέπει να φορά ένας κυβερνητικός αξιωματούχος σε επίσημες εκδηλώσεις.
 
Όπως για παράδειγμα ο Ινδός πρωθυπουργός Narendra Modi ο οποίος κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα στη χώρα, εμφανίστηκε με ένα αρκετά ναρκισσιστικό κοστούμι.

 Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, ο ισχυρός άντρας της Ινδίας φορά ένα σκουρόχρωμο κοστούμι αλλά η είδηση δεν είναι σε αυτό, αλλά στο ύφασμα: πάνω σε αυτό, «τρέχει» σε άπειρες επαναλήψεις, το όνομα του Modi το οποίο είναι γραμμένο με χρυσά γράμματα.

Η ενδυματολογική επιλογή του Modi μαγνήτισε τα βλέμματα από όλο τον κόσμο και φυσικά οι χρήστες των social media φρόντισαν να την κάνουν γνωστή παντού!

Αρκετοί πάντως ήταν αυτοί που τον συνέκριναν με τον πρώην Αιγύπτιο πρόεδρο Hosni Mubarak, ο οποίος έχει και εκείνος ένα παρόμοιο ένδυμα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.