«Βαμπίρ διψασμένο για αίμα» αποκαλούν οι αρχές τον άντρα από την Κένυα, ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε 10 παιδιά. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, έπινε το αίμα τους προτού τα σκοτώσει, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο 20χρονος Masten Milimo Wanjala, συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη για τις δολοφονίες δύο παιδιών, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν σε μια δασώδη περιοχή στην πρωτεύουσα Ναϊρόμπι, όπως έγινε γνωστό.

Σε μια σοκαριστική ομολογία όμως, ο Wanjala παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε τουλάχιστον 10 παιδιά.

«Ο δολοφόνος εξήγησε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του τρόπου με τον οποίο δελέαζε τα θύματα προτού αφαιρέσει τη ζωή από αθώα παιδιά», ανέφεραν οι αρχές.

Στο στόχαστρο του «διψασμένου για αίμα βαμπίρ» βρίσκονταν παιδιά 12 και 13 ετών.

Ο άντρας φέρεται να νάρκωνε τα θύματά του και να αφαιρούσε αίμα από το σώμα τους προτού τα σκοτώσει.

Οι δολοφονίες ξεκίνησαν πριν από πέντε χρόνια με ένα 12χρονο κορίτσι, το οποίο απήγαγε στην περιοχή Machakos, ανατολικά του Ναϊρόμπι.

Κάποια από τα θύματα στραγγαλίστηκαν και ορισμένα πτώματα δεν έχουν βρεθεί.

«Ο δολοφόνος, ο οποίος είναι αμετανόητος για τις πράξεις του, είπε στους ντετέκτιβ ότι αντλούσε μεγάλη ευχαρίστηση σκοτώνοντας τα θύματά του», σύμφωνα με την αστυνομία.

«Καθώς οι αστυνομικοί ακολουθούν κρίσιμα στοιχεία για την ανεύρεση των υπόλοιπων πτωμάτων, πιστεύουμε ότι το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης θα αποδώσει δικαιοσύνη στις αθώες ψυχές και θα ελαφρύνει τις βαριές καρδιές των γονιών που θρηνούν, των συγγενών και όλων των πολιτών της Κένυας».