Οι νεκροί από κορονοϊό στην Ινδία ξεπέρασαν σήμερα τους 350.000. Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν 2.123 ασθενείς με την COVID-19, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν υποκύψει να φτάνουν πλέον τους 351.309.

Την ίδια ώρα, παρότι τα ημερήσια κρούσματα συνεχώς μειώνονται, ο συνολικός αριθμός τους έχει πλησιάσει τα 29 εκατομμύρια, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 86.498 κρούσματα του SARS-CoV-2. Πρόκειται για τον χαμηλότερο αριθμό μολύνσεων που έχει ανακοινωθεί εδώ και πάνω από δύο μήνες, καθώς η καμπύλη της εξάπλωσης του ιού βρίσκεται σε πτώση εδώ και αρκετές ημέρες. Οι πολίτες της Ινδίας που έχει επιβεβαιωθεί ότι μολύνθηκαν ανέρχονται σε 28.996.473, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα.

Η Ινδία καταγράφει τον τρίτο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων της πανδημίας στον κόσμο, μετά τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία, και τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό μολύνσεων, μετά τις ΗΠΑ.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.