Μια πρώην «καθηγήτρια της χρονιάς» σε λύκειο της Αλαμπάμα στις ΗΠΑ έδωσε τέλος στη ζωή της με όπλο δύο ημέρες μετά τη σύλληψή της επειδή έκανε σεξ με δύο έφηβους μαθητές.

Η 44χρονη Leslie Gillespie συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, κατηγορήθηκε για βιασμό και σοδομισμό δύο μαθητών στο λύκειο R.A. Hubbard, οι οποίοι ήταν 15 και 16 ετών όταν τελέστηκαν οι πράξεις.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή το Σάββατο στο σπίτι της στο Hillsboro στο βόρειο τμήμα της πολιτείας, σύμφωνα με τις πληροφορίες αμερικανικών ΜΜΕ.

«Φαίνεται να πρόκειται για τραύμα από σφαίρα που προκλήθηκε από την ίδια», σύμφωνα με δηλώσεις των αρχών.

Μια αυτοψία αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στα αίτια του θανάτου της 44χρονης.

Η καθηγήτρια Αγγλικών είχε αφεθεί προσωρινά ελεύθερη με εγγύηση μετά τη σύλληψή της την Πέμπτη. Ο ένας έφηβος είχε υποστηρίξει ότι ο ίδιος και ένας ακόμη μαθητής είχαν επισκεφτεί την αίθουσα διδασκαλίας της Gillespie μετά το μάθημα για τις πράξεις που οδήγησαν στη σύλληψή της, όπως προκύπτει από τα δικαστικά έγγραφα.

Η καθηγήτρια συνάντησε τους μαθητές στην τάξη τον Σεπτέμβριο του 2020, έναν χρόνο αφότου της είχε απονεμηθεί ο τιμητικός τίτλος της καθηγήτρια της χρονιάς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.