Δύο γυναίκες ανάγκασαν τους επιβάτες μιας ολόκληρης πτήσεις να αποβιβαστούν σε αεροδρόμιο της Φλόριντα επειδή αρνούνταν να φορέσουν τις μάσκες τους. Μια συμπεριφορά που, όπως είναι λογικό, προκάλεσε την οργή των υπόλοιπων επιβατών. Μάλιστα, ένας άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσά τους και σε κάποιες άλλες γυναίκες που τις χλεύασαν.

Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από μια πύλη στο αεροδρόμιο Fort Lauderdale-Hollywood International φαίνεται ότι έχει καταγραφεί εν μέσω της πανδημίας, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Καθώς οι γυναίκες που αρνούνται να φορέσουν μάσκα περνούν μέσα από τον κόσμο, τις χλευάζουν και τις αποδοκιμάζουν, ενώ κάποιοι επιβάτες καταγράφουν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Η αντίδραση των υπόλοιπων επιβατών φαίνεται να εκνευρίζει τις δύο γυναίκες, που τους χαρακτηρίζουν αγενείς. Τελικά σταματούν μπροστά από μια ομάδα γυναικών που τις αποδοκιμάζουν και ο καβγάς ξεκινά.

Ένας σεκιουριτάς σπεύδει να χωρίσει τις γυναίκες, ενώ οι υπόλοιποι απομακρύνονται από το σημείο όπου ξέσπασε ο καβγάς. Τελικά αστυνομικοί τις χώρισαν, θέτοντάς τες υπό κράτηση.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, δεν είναι ξεκάθαρο αν σε βάρος τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες ή πότε έλαβε χώρα το περιστατικό.