Η Samantha Hess είναι επαγγελματίας…αγκαλίτσας. Η 30χρονη από το Πόρτλαντ των ΗΠΑ, πληρώνεται 60 δολάρια την ώρα προκειμένου να αγκαλιαστεί με αγνώστους.

«Είναι σίγουρα αρκετά για να βγάλω τα προς το ζην απλά κάνοντας αυτή ακριβώς αυτή τη δουλειά, και δεν χρειάζεται να κάνω περισσότερα από πέντε ραντεβού την ημέρα», λέει. Με το να εργάζεται έξι ημέρες την εβδομάδα, η Hess μπορεί να βγάλει μέχρι και 7.200 δολάρια σε ένα μήνα. Περίπου το 90% των πελατών της είναι άνδρες μεταξύ των ηλικιών 20 και 75.

Πολλοί από αυτούς υποφέρουν από τραυματικές ασθένειες ή αναπηρίες που τους εμποδίζει από το να έχουν συχνή ανθρώπινη επαφή. «Αν έπρεπε να βάλω έναν τίτλο σε αυτό που κάνω, θα το ονόμαζα ”μασάζ για το μυαλό”», λέει ο Hess στο Business Insider.

Τον επόμενο μήνα, Hess θα ανοίξει το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης και θα δημιουργήσει κάτι σαν σεμινάρια αγκαλιάς μέσω ενός 40ωρου προγράμματος κατάρτισης. «Αυτό είναι το έργο της ζωής μου. Θέλω να αλλάξω την άποψη του δυτικού πολιτισμού για την πλατωνική αφή», εξηγεί.