Σχολή για επίδοξους πορνοστάρ

Τώρα και… διπλωματούχοι από τον Καναδά


ΚΟΣΜΟΣ
21:46
04/08/2014
Σχολή για επίδοξους πορνοστάρ
5
loading

Μια… ευκαιρία που περίμεναν πολλοί –όπως φαίνεται από τις εγγραφές- έδωσε μια εταιρεία στον Καναδά, η οποία ίδρυσε σχολή για πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών.

Το να διαθέτει κανείς ένα γραμμωμένο κορμί και… ταλέντο, μάλλον δεν αρκεί πλέον, καθώς από εδώ και στο εξής θα βγαίνουν στην αγορά εργασίας και πορνοστάρ με δίπλωμα. Η ακαδημία θα εκπαιδεύει άντρες για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στις ταινίες του συγκεκριμένου είδους. Με πρωτοβουλία της εταιρίας παραγωγής Pegas Production, η σχολή άνοιξε τις πύλες της στο Οντάριο, παρέχοντας ημερήσια μαθήματα σε όλους τους ενδιαφερόμενους, έναντι 149 δολαρίων.

Προς το παρόν τουλάχιστον, η συμμετοχή επιτρέπεται μόνο στους άνδρες, οι οποίοι μαθαίνουν για τους μύθους γύρω από το σεξ, για το πως να γίνεται με ασφάλεια, αλλά και τον τρόπο να εξοικειωθούν με την κάμερα. Εφόσον περάσουν με επιτυχία τα τεστ, τότε ακολουθεί δεύτερη φάση με την πρακτική εξέταση, όπου θα κληθούν να αποδείξουν έμπρακτα όσα έμαθαν, με την παρτενέρ που θα επιλέξει η σχολή.

Πάντως, από την αρχή η απήχηση της «ροζ» ακαδημίας ήταν μεγάλη. Μόνο την πρώτη ημέρα εμφανίστηκαν στην «ροζ» ακαδημία 50 άνδρες, από τους οποίους επελέγησαν οι δέκα και οι τέσσερις πέρασαν με άριστα δέκα την πρώτη φάση της εκπαίδευσης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar nikman1972

  θέλει ISO ποια...τίποτα στην τύχη!

 2. avatar cleanlife

  ....και με την βούλα .

 3. avatar nikolaos

  έλα βρεεεεεδώ στο ελλάδα η ακαδημία της βουλής δωρεάν συμετέχεις σε π[..]μπουρδέλα νόμους χασίσια χουάνα μαρία lsd ενάμιση τόνο άσπρη ,και πα λέγοντας τράπεζες χρηματιστήριο ασφάλιες αλλά εεεεε είμασται ισότιμο μέλος με την μαφία τον εβραίων και της μέργκελ.

 4. avatar Social Distortion

  Το [...] θα έχει σφραγίδα "approved".

  1. avatar Luna

   Έτσι κύριος, θα είναι μ.. με την βούλα!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει