Μια αεροσυνοδός της αεροπορικής εταιρείας «Jetstar», της Αυστραλίας, «ξέφυγε» από τις κλασικές οδηγίες που έδινε συνήθως στους επιβάτες του αεροπλάνου και τους συμβούλευσε σε περίπτωση που κουβαλούν ναρκωτικά να τα… πετάξουν στη τουαλέτα!

Συγκεκριμένα, στο αεροσκάφος, το οποίο είχε ως προορισμό το Σίδνεϊ, επέβαιναν 210 άνθρωποι και οι περισσότεροι επέστρεφαν από ένα μουσικό φεστιβάλ στο Byron Bay.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, η αεροσυνοδός του Airbus A320, άρπαξε το μικρόφωνο και είπε στους επιβάτες: «Μας έχουν πει ότι υπάρχουν ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και αξιωματικοί σε επιφυλακή στον τερματικό σταθμό. Αν θέλετε να πετάξετε κάτι που δεν επιτρέπεται να έχετε μαζί σας, σας προτείνουμε να το κάνετε τώρα στην τουαλέτα» σύμφωνα με την Daily Telegraph του Σίδνεϊ.

Το αποτέλεσμα; Αρκετοί από τους επιβάτες πήγαν τρέχοντας στη τουαλέτα!

Το περιστατικό επιβεβαιώθηκε και από τον εκπρόσωπο της εταιρείας, Στέφεν Μουνιάν. Ο ίδιος ανέφερε ότι υπάρχουν ποικίλες αντιδράσεις σχετικά με το περιστατικό, ενώ η εταιρεία θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη.

«Τα λόγια που επέλεξε η αεροσυνοδός δεν ήταν τα σωστά και είναι σαφώς αντίθετα με τα επαγγελματικά πρότυπα που θέτει η εταιρεία μας. Ζητούμε συγνώμη από τους πελάτες που προσβλήθηκαν από τα σχόλια». Από την άλλη, στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook, τα περισσότερα σχόλια είναι θετικά αφού όπως μπορείτε να δείτε, κάποιος ζητάει η κοπέλα να μην απολυθεί αλλά να πάρει προαγωγή ενώ άλλοι της δίνουν συγχαρητήρια αφού κατάφερε να γλιτώσει πολλούς επιβάτες από δημόσιο εξευτελισμό.