Eκρηξη σημειώθηκε το πρωί των Χριστουγέννων (τοπική ώρα) στο κέντρο της πόλης Νάσβιλ, στις ΗΠΑ.

Πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα βρέθηκαν στο σημείο έπειτα από κλήση που έλαβαν οι Αρχές στις 06.30 το πρωί των Χριστουγέννων στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

Η αστυνομία του Νάσβιλ και η πυροσβεστική υπηρεσία βρίσκονται στο σημείο. Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν ως αυτή την ώρα», αναφέρει η πυροσβεστική.

Πυκνός καπνός είναι ορατός από απόσταση ανάμεσα στα κτίρια της πόλης Νάσβιλ, με τους πυροσβέστες να αναφέρουν το σπάσιμο τζαμιών σε γειτονικά κτίρια.

Ως «μία εσκεμμένη πράξη» την περιγράφει η αστυνομία με τους αξιωματούχους της πυροσβεστικής να αναφέρουν ότι τρεις άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά κανείς από αυτούς, δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

«Η έκρηξη ήταν σημαντική, όπως μπορείτε να δείτε…, το αστυνομικό τμήμα, αλλά και οι ομοσπονδιακοί συνεργάτες του [FBI, ATF] διεξάγουν μία έρευνα μεγάλης κλίμακας μέχρι τώρα» δήλωσε ο Ντον Άαρον εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Νάσβιλ.

«Πιστεύουμε ότι η έκρηξη ήταν μία σκόπιμη πράξη» σημείωσε ο ίδιος.

Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο της έκρηξης, με μία αναφορά για ένα ύποπτο όχημα, όταν έγινε η έκρηξη περίπου στις 6:30 το πρωί (τοπική ώρα) στο Νάσβιλ, πρωτεύουσα της πολιτείας Τενεσί.