Λένε ότι η γλώσσα του σώματος λέει τα πάντα, και τις περισσότερες φορές την αλήθεια. Οι σκέψεις της Μελάνια Τραμπ, της τρίτης συζύγου του πλανητάρχη, κάποιες φορές, ίσως και άθελά της, εκφράστηκαν μπροστά στο φωτογραφικό φακό και τις κάμερες με εκφράσεις, κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται αν όντως η πρώτη κυρία είναι χαρούμενη στο γάμο της, αλλά και ευχαριστημένη ως προς τον πρωτόγνωρο αυτό ρόλο που για πρώτη φορά κλήθηκε να ενσαρκώσει στη ζωή της.

Φειδωλή στις παρεμβάσεις της, εμφανίζεται πάντα στο πλευρό του συζύγου της όταν εκείνος την χρειάζεται. Με την αγέρωχη κορμοστασιά, το γυάλινο βλέμμα και την παγωμένη έκφραση, κάποιες φορές, ίσως, ξεχνάει ότι είναι η πρώτη κυρία και, ίσως, ασυνείδητα, εκφράζεται (μόνο με μορφασμούς) όπως θα έκανε και στην καθημερινότητά της.

Κάποιες από αυτές τις φορές, λοιπόν, έχουν απαθανατιστεί από τα διεθνή μέσα, ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που σχολιάστηκαν οι αντιδράσεις της, πάντα αναφορικά με την σχέση που έχει με τον σύζυγό της και πόσο ουσιαστική ή όχι είναι αυτή.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε όλες εκείνες τις φορές, λοιπόν, που η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, δεν «κρατήθηκε» και μας έδωσε την ιδέα ότι αισθάνεται με τον ίδιο τρόπο που αισθάνεται η πλειοψηφία, πια, του κόσμου για τον Ντόναλντ Τραμπ.