Μια περίεργη υπόθεση εκτυλίχθηκε στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ, με δυο ανθρώπους που κατηγορούνται πια ακόμα και για κανιβαλισμό, μετά την αποτυχημένη και παράνομη επέμβαση αλλαγής φύλου σε ανυποψίαστο θύμα. Ο ένας εκ των δύο δηλώνει μάλιστα κανίβαλος, σύμφωνα με την αστυνομία.

Στον 53χρονο Bob Lee Allen και τον 42χρονο Thomas Gates αποδόθηκαν την περασμένη βδομάδα κατηγορίες για τον ευνουχισμό του θύματος, ενός 28χρονου άντρα από τη Βιρτζίνια που πήγε εν γνώσει του στην απομονωμένη καλύβα της νοτιοανατολικής Οκλαχόμα για να υποβληθεί σε επέμβαση αλλαγής φύλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «The Oklahoman», που επικαλείται αστυνομικές πηγές, η εγχείριση κράτησε 2 ώρες και κατέληξε με τον ευνουχισμό του θύματος. Ο Allen είπε στο θύμα πως είναι κανίβαλος και σκόπευε να φάει τα γεννητικά του όργανα.

«Είναι κάτι που δεν έχω συναντήσει ποτέ στην καριέρα μου σε αυτό το μέρος της χώρας», δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Rodney Derryberry.

Το θύμα είπε στην αστυνομία πως γνώρισε τους δύο άντρες μέσω ιστοσελίδας και τον διαβεβαίωσαν πως είχαν 15 χρόνια εμπειρίας στις επεμβάσεις αλλαγής φύλου.

Ο Allen φέρεται να του αποκάλυψε πως κρατούσε τα γεννητικά όργανα των πελατών του στον καταψύκτη. Μία μέρα μετά την αποτυχημένη επέμβαση, αναγκάστηκε να πάει ο ίδιος το θύμα στο νοσοκομείο, καθώς δεν μπορούσε να σταματήσει την αιμορραγία.

Σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος που εξασφάλισε η εφημερίδα, δήλωσε στους γιατρούς πως ο Allen «προσπάθησε να με κάνει να συμμετέχω σε κανιβαλισμό».

Το προσωπικό του νοσοκομείου ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία έψαξε την καλύβα και βρήκε στον καταψύκτη «αυτό που φαίνεται να είναι όρχεις, πιθανότατα για να φαγωθούν αργότερα».

Στους δύο δράστες έχουν απαγγελθεί μια σειρά από κατηγορίες και ορίστηκε εγγύηση 295.000 δολαρίων.