Τα online σχολικά μαθήματα που είναι υποχρεωμένη να κάνει η 15χρονη Carmelita Rael λόγω κορονοϊού δεν μπορούσαν να γίνουν από την οικία της, καθώς η οικογένεια δεν έχει γρήγορο ίντερνετ.

Κι έτσι η μικρή είναι αναγκασμένη να κάθεται έξω από το τοπικό κοιμητήριο, που είναι και το μόνο σημείο της περιοχής με broadband internet!

Μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο KDVR, η Carmelita είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι τυχερή αν μπορώ να βγάλω όλη τη σχολική μέρα χωρίς προβλήματα στο Zoom. Είναι δύσκολο».

Η μικρή ζει σε ένα ράντσο του Κολοράντο περικυκλωμένο από βουνά και στο σπίτι της ακόμα και το σήμα του κινητού παρουσιάζει δυσκολίες στη λήψη.

In the foothills outside of San Luis, Colorado, 15-year-old Carmelita Rael struggles to get consistent internet access,…

Posted by WFXR News on Saturday, October 10, 2020

Και τώρα, με τα περιοριστικά μέτρα του κορονοϊού, τα τηλεμαθήματα είναι ο μόνος τρόπος εκπαίδευσης για την ίδια και τους συμμαθητές της. Η μητέρα της, Kimba Rael, είναι μάλιστα η διευθύντρια του σχολείου, ο άνθρωπος που πήρε δηλαδή την απόφαση για εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Η κόρη της πάντως είναι υποχρεωμένη να κάθεται στο αγροτικό της οικογένειας έξω από το νεκροταφείο αν θέλει να είναι παρούσα στις παραδόσεις…