Ο γνωστός για τις αμφιλεγόμενες ιδέες του, Μητροπολίτης Μόρφου, ξαναχτύπησε και μίλησε για τους «νεοταξίτες», το εμβόλιο κατά του κορονοϊού αλλά και την έλευση του αντίχριστου.

Ο Μητροπολίτης μίλησε ενώπιον πιστών στο χωριό Μένοικο και  παραδέχθηκε ότι… υπάρχει ο κορονοϊός, προσθέτοντας ωστόσο ότι την χρησιμοποιούν «για να μας φοβίσουν, για να μας οδηγήσουν στο χάος βλέπε τώρα Λίβανος, χωρίς κυβέρνηση, σαν το Λίβανο θα γίνει σε πολλές χώρες, ακυβερνησία. Και μέσα από αυτόν τον φόβο, τον τρόμο και το χάος, οι άνθρωποι της νέας κυβέρνησης, το σχέδιό τους το οποίο δεν θα το κάνουν τώρα, είναι να μας πουν…παγκόσμια κυβέρνηση. Η παγκόσμια κυβέρνηση θα μας πει: το τέλειο εμβόλιο για να αντιμετωπίσουμε όχι μόνο τον κορονοϊό, όλες τις επιδημίες, και την κατάθλιψη και άλλες ασθένειες, το έχουμε βρει εμείς».

Παράλληλα, ο Μητροπολίτης Μόρφου, τόνισε ότι «ο Άγιος Παΐσιος το είδε, με το φως του Αγίου Πνεύματος, σε βάθος χρόνου πώς θα λειτουργήσει εκφοβιστικά αυτό το σχέδιο». Συμπλήρωσε ότι ο Χριστός ωστόσο έχει σχέδιο, το οποίο θα εφαρμόσει σύντομα και θα ανατρέψει τα σχέδια των «νεοταξιτών».

«Τώρα έχουμε τους Αντίχριστους, όχι τον Αντίχριστο», πρόσθεσε, λέγοντας ότι δεν είναι ακόμα ο καιρός να επαληθευτεί η προφητεία για την κάθοδο του Αντίχριστου στη γη.

Σε ερώτηση κατά πόσο το εμβόλιο θα είναι υποχρεωτικό, ο Μόρφου απάντησε ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει διότι ο Αντίχριστος θα είναι ευγενικός και θα θέλει το θέλημα του κόσμου.