Η τρίχρονη κόρη ενός πολύ τυχερού ζευγαριού από το Weymouth της Μασαχουσέτης βραβεύτηκε, καθώς βοήθησε την μητέρα της να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες κατά την εγκυμοσύνη της, τον προηγούμενο μήνα.

Στις 10 Φεβρουαρίου ο Kevin Lynch ξύπνησε με έναν έντονο πόνο στο στομάχι και οδήγησε μέχρι τα επείγοντα του νοσοκομείου. Λίγο αργότερα, το ίδιο πρωί, ενώ ο Kevin ήταν ακόμη στο νοσοκομείο, η γυναίκα του Tiffany Lynch, ένιωθε πολύ ζαλισμένη και βρισκόταν και στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης.

Την ώρα που στο σπίτι ήταν μαζί με τις δύο κόρες της Aryanna (τριών ετών) και Camryn (ενός έτους), η 33χρονη Tiffany σκόνταψε στον καναπέ και έμεινε αναίσθητη για περίπου είκοσι λεπτά. Τότε, η Aryanna πήρε τηλέφωνο την ξαδέρφη της μητέρας της και άφησε το εξής μήνυμα στον τηλεφωνητή: «Θεία, πάρε με, η μαμά δεν ξυπνάει. Σε χρειάζομαι».

Έτσι, η ξαδέρφη της Kristine Munnis κάλεσε το 911 και στη συνέχεια μίλησε με την Aryanna. Ο πατέρας της μικρής δήλωσε αργότερα «Είναι η ηρωίδα μας. Ούτε που θέλω να σκέφτομαι τι θα συνέβαινε αν δεν ήταν εκεί».

Επιπλέον, η οικογένεια ήταν αρκετά εντυπωσιασμένη καθώς δεν έχουν σταθερό τηλέφωνο και δεν θυμούνται να ξέρει η Aryanna τον κωδικό από το smartphone της μητέρας της. Ευτυχώς όμως η Aryanna κάπου τον είχε δει και μπόρεσε να τον χρησιμοποιήσει όταν χρειάστηκε. Το αστυνομικό τμήμα του Weymouth έδωσε βραβείο στην μικρή για τη συνεισφορά της.

Την Τρίτη, το ζευγάρι ήταν και πάλι στο νοσοκομείο, όπου η Tiffany έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο ακόμα κοριτσάκι, την Ashlynn-Lee.