Ένας ηλικιωμένος άντρας από το Τρεβίζο της βόρειας Ιταλίας ανακάλυψε… κατά τύχη ότι η αρραβωνιαστικιά του γιου του ήταν συνοδός πολυτελείας, και όχι σερβιτόρος όπως τους είχε πει.

Ο 70χρονος –σήμερα- άντρας πίστευε ότι δε θα γινόταν αντιληπτός από κανέναν, όταν αποφάσιζε να κλείσει «πονηρό ραντεβού» με μια γυναίκα από την κοντινή πόλη Βιτσέντζα.

Όμως προς έκπληξή του διαπίστωσε ότι η συνοδός πολυτελείας που είχε φωνάξει και εμφανίστηκε στην πόρτα του δεν ήταν άλλη από… τη μέλλουσα νύφη του!

Η 40χρονη γυναίκα, που έχει καταγωγή από τη Νότια Αμερική, είχε πει σε όλους ότι εργαζόταν ως σερβιτόρα.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail, ο 70χρονος αποκάλυψε το μυστικό της στο γιο του και εκείνος… δεν το πήρε και πολύ καλά.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη πριν από τέσσερα χρόνια, προσθέτει ο αρθρογράφος, όμως είδε το φως της δημοσιότητας τώρα, καθώς πατέρας και γιος εμπλέκονται σε κάποια δικαστική διαμάχη.

Ο γιος έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του πατέρα του για άγνωστη υπόθεση, ενώ το δικαστήριο διέταξε την αναβολή της ακροαματικής διαδικασίας μετά από ανεπιτυχείς προσπάθειες να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση.

Όσο για το γάμο… δεν είναι γνωστό αν προχώρησε ή αν ακυρώθηκε!