Το δάγκωμα ενός σκύλου ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει ένας άγριος καυγάς στο Νιούπορτ της Ουαλίας (μιας πόλης κοντά στο Κάρντιφ).

Ο Πολ Σάτον έβγαλε βόλτα τον σκύλο του, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν τόσο ήρεμα, όταν έπεσε επάνω σε έναν άλλο σκύλο, ο οποίος ανήκε στην Σαντέλ Μπένετ και τη σύντροφό της, Ρεμπέκα Τάντρουμ.

Το τετράποδό τους δάγκωσε τον Σάτον, ο οποίος στην προσπάθειά του να προστατευθεί, το έπιασε από το λουρί που είχε στον λαιμό του.

Η κίνηση αυτή φαίνεται πως εξόργισε το ζευγάρι, καθώς επιτέθηκαν στον άνδρα, απειλώντας ότι θα τον σκοτώσουν, όπως αναφέρει η Mirror. Μάλιστα, την εμφάνισή του έκανε και ένα σφυρί.

Τα πλάνα από τον καυγά που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας δείχνουν την Μπένετ να χτυπά με γροθιές τον Σάτον, μέχρι που έγιναν… μαλλιά κουβάρια και έπεσαν και οι τρεις στο έδαφος.

Κατά την ακρόαση της υπόθεσης στο δικαστήριο, ο εισαγγελέας περιέγραψε την επίθεση ως απρόκλητη.

Στο όλο σκηνικό παρακολουθούσε και μια γυναίκα που προσπάθησε να παίξει «πυροσβεστικό ρόλο», ενώ οι γυναίκες αφέθηκαν ελεύθερες, λόγω καθυστερήσεων της Αστυνομίας στην προσφυγή στο δικαστήριο.

Ο δικαστής είπε, επίσης, ότι δεν μπορούσε να φυλακίσει το ζευγάρι, καθώς η επίθεση συνέβη σχεδόν πριν από έναν χρόνο και δεν υπήρξε κατηγορία εναντίον τους νωρίτερα.

Δείτε το βίντεο: