Όσοι θαρραλέοι κατάφεραν να βγουν έξω από το σπίτι τους, αδιαφορώντας για το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε το βράδυ της Δευτέρας στο Σικάγο, για να δουν το ματς ανάμεσα στους Chicago Bears και τους Dallas Cowboys… αντιμετώπισαν μια έκπληξη στο παγωμένο γήπεδο.

Και όσοι ζήτησαν να πιουν μια παγωμένη μπύρα… αυτό πήραν!

Λόγω των εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν στην περιοχή, οι μπύρες που παρήγγειλαν οι θεατές του αγώνα άρχισαν να… παγώνουν μέσα στα ποτήρια, με αποτέλεσμα ορισμένοι να αναγκαστούν να τις βάλουν μέσα σε θερμός για να μπορέσουν να τις πιουν!

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η «πόλη των ανέμων», όπως είναι αλλιώς γνωστό το Σικάγο πέρασε την πιο κρύα νύχτα του Δεκέμβρη τα τελευταία 18 χρόνια την περασμένη Δευτέρα. Και μπορεί το θερμόμετρο να μην έπεσε κάτω από το μηδέν, όμως ο παγωμένος αέρας που φυσούσε έδινε την αίσθηση ότι είχε πέσει πολλούς βαθμούς παρακάτω.

Η πιο κρύα ημέρα που έχει καταγραφεί ποτέ στο Σικάγο ήταν πριν από περίπου 30 χρόνια, στις 20 Ιανουαρίου του 1985, όταν η θερμοκρασία έπεσε 27 βαθμούς κάτω από το μηδέν.