Τέσσερις νεκροί πεζοναύτες σε κέντρο βολής

Άγνωστη, προς το παρόν, η αιτία θανάτου τους


ΚΟΣΜΟΣ
6:49
14/11/2013
Τέσσερις νεκροί πεζοναύτες σε κέντρο βολής
loading

Τέσσερις αμερικανοί πεζοναύτες σκοτώθηκαν χθες στο κέντρο εκπαίδευσης Πέντλετον στην Καλιφόρνια κατά τη διάρκεια ασκήσεων «συντήρησης σε ένα πεδίο βολής» ανέφερε εκπρόσωπος του αμερικανικού στρατού.

Οι αιτίες θανάτου των πεζοναυτών παραμένουν άγνωστες. «Προσευχόμαστε για τις οικογένειες των νεκρών πεζοναυτών σε αυτό το τραγικό συμβάν. Πρώτη μας προτεραιότητα είναι να τους παρέχουμε την αναγκαία υποστήριξη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή» δήλωσε ο στρατηγός Τζον Μπούλαρντ διοικητής αυτής της τεράστιας στρατιωτικής βάσης.

Οι πεζοναύτες σκοτώθηκαν στο πεδίο βολής με την επωνυμία Ζουλού στο εσωτερικό μέρος της βάσης που βρίσκεται βόρεια του Σαν Ντιέγκο, δήλωσε ο εκπρόσωπος των πεζοναυτών, Ράιαν Φίνεγκαν. Ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει αναφορές του αμερικανικού δικτύου NBC News ότι οι πεζοναύτες σκοτώθηκαν εξ αιτίας έκρηξης πυρομαχικών. Το κέντρο εκπαίδευσης Πέντλετον είναι η κύρια εγκατάσταση της ελίτ του αμερικανικού στρατού στην δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών. Εκεί σταθμεύουν περισσότεροι από 40.000 στρατιώτες.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει