Είναι πολλοί οι χρήστες που δικτυώνονται μέσω social media. Το ίδιο ισχύει για τις εκδιδόμενες της Κίνας που, όπως φαίνεται στο βίντεο, διδάσκονται πώς να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να προωθούν καλύτερα τις υπηρεσίες τους, να βρίσκουν πλούσιους πελάτες και να διώχνουν τους «χαμένους».

Το δίλεπτο βίντεο φαίνεται να έχει τραβηχτεί από το κινητό κάποιας από τις συμμετέχουσες και αρχίζει με την εισηγήτρια να εξηγεί στα κορίτσια πως θέλει να τους μάθει κάτι «πρακτικό» ώστε να διευρύνουν την πελατεία τους και να βγάλουν περισσότερα λεφτά.

Η γνησιότητα του βίντεο δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, σημειώνει η Daily Mail, ωστόσο έχει διαδοθεί σε πολλές ιστοσελίδες βίντεο όπως Youku, Sohu και το YouTube.

Η εισηγήτρια απαντά θετικά σε ένα από τα κορίτσια που ζητά αντίγραφο της παρουσίασης και κάνει μια επίδειξη του πόσο σημαντικό είναι να έχεις καλές φωτογραφίες στο προφίλ σου ούτως ώστε να προσελκύεις πιθανούς πελάτες.

Παρότι η πορνεία επισήμως απαγορεύεται στην Κίνα, ταυτόχρονα φαίνεται να αυξάνεται. Όπως τονίζει η Daily Mail, ακόμα και οι πιο μικρές πόλεις έχουν κάτι αντίστοιχο με τη γειτονιά με τα Κόκκινα Φανάρια, τα «σπίτια» είναι ανεκτά και συχνά οι ταξιδιώτες δέχονται τηλεφωνήματα από τα κορίτσια στα ξενοδοχεία τους, προκειμένου να εκδηλώσουν την προθυμία να τους προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.