Μία γυναίκα και δυο μικρά παιδιά βρέθηκαν νεκρά την ημέρα των Χριστουγέννων σε πεζοδρόμιο στο κέντρο της Βοστώνης, μπροστά σε πολυώροφο κτίριο στάθμευσης αυτοκινήτων, ανακοίνωσαν οι αρχές, που θεωρούν πως τα τρία θύματα πιθανόν έχασαν τη ζωή τους αφού πήδηξαν από την ταράτσα του γκαράζ.

Ο αρχηγός της αστυνομικής διεύθυνσης Βοστώνης, Γουίλιαμ Γκρος, δήλωσε χθες ότι οι αστυνομικοί λίγα στοιχεία έχουν στη διάθεσή τους για το τι συνέβη στη γυναίκα και τα δύο παιδιά, που σύμφωνα με τον ίδιο εντοπίστηκαν χωρίς ζωτικές ενδείξεις στο πεζοδρόμιο και ο θάνατός τους διαπιστώθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Ερωτηθείς κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για το εάν τα τρία θύματα μπορεί να πήδηξαν στο κενό, ο Γκρος απάντησε: «Δεν μπορώ να το γνωρίζω αυτό, και σίγουρα δεν θα βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα ούτε θα κάνουμε εικασίες».

Σε πλάνα από αέρος της περιοχής όπου συνέβη το περιστατικό και μετέδωσαν τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί διακρίνονται ερευνητές της αστυνομίας να στέκονται στην ταράτσα του κτιρίου γύρω από ένα μαύρο αυτοκίνητο τύπου SUV που έχει μείνει σταθμευμένο με τρεις πόρτες ανοικτές δίπλα στο τοιχίο που περιβάλει την ταράτσα του κτιρίου. Το σημείο γύρω από το αυτοκίνητο είχε αποκλειστεί με τη χαρακτηριστική κίτρινη κορδέλα που χρησιμοποιεί η αστυνομία για να αποτρέπει την είσοδο σε τόπους εγκλημάτων.

Ο Γκρος δήλωσε ότι η αιτία και ο τρόπος θανάτου θα καθοριστούν από την ιατροδικαστική υπηρεσία ενώ η αστυνομία χειρίζεται την υπόθεση ως «έρευνα για θανάτους». Δεν έχουν εξακριβωθεί η ταυτότητα, η ηλικία και η σχέση των τριών θυμάτων, δήλωσε ο Γκρος, σημειώνοντας ότι οι αρχές εκτιμούν πως τα δύο παιδιά ήταν ηλικίας «ως πέντε ετών».