Μια γυναίκα από τη Ρωσία αναγκάστηκε να αφαιρέσει και τα δύο στήθη της μετά από μια αποτυχημένη πλαστική «επέμβαση», την οποία της έκανε η φίλη μιας φίλης της για μόλις 5 δολάρια!

Την υπόθεση ανέδειξε η 32χρονη Alana Mamaeva, μια ρωσίδα που μάχεται κατά της κακοποίησης που μπορεί να προκαλέσει μια πλαστική επέμβαση για αισθητικούς λόγους, αναφέρει η Daily Mail.

Η 48χρονη είπε ότι επιθυμούσε να μεγαλώσει τα μικρά στήθη της. Τότε βρέθηκε μια μαϊμού-χειρουργός, φίλη μιας φίλης της, της έδειξε τα δικά της και της είπε ότι θα μπορούσε σύντομα να τα αποκτήσει, απλά κάνοντας ενέσεις βαζελίνης που θα κόστιζαν μόνο 5 δολάρια. Για να την πετσοκόψουν μάλιστα της ζήτησαν να πληρώσει και τα υλικά που θα χρησιμοποιούνταν και κόστιζαν 4,70 δολάρια!

Η «επέμβαση» έγινε στο σπίτι της, χωρίς αναισθητικό, με την υποτιθέμενη γιατρό να τις κάνει ενέσεις 6 κουτιά βαζελίνης.

«Είχα φρικτούς πόνους, αλλά ήθελα να είμαι όμορφη» είπε στην Alana Mamaeva. Πολύ σύντομα άρχισε να έχει υψηλό πυρετό, όμως μετά από δύο μέρες ο πόνος υποχώρησε και τα «στήθη μου έδειχναν να έχουν ένα υπέροχο σχήμα, ο άντρας μου τα λάτρεψε» όπως είπε.

Όπως η καταστροφή άρχισε να φαίνεται αφότου γέννησε. Η γυναίκα έπαθε μαστίτιδα και τα στήθη της άρχισαν να παραμορφώνονται. «Η εμφάνιση ήταν απαίσια, οι πόνοι ανυπόφοροι, ήμουν γεμάτη ανοιχτές πληγές. Πολύ σύντομα άρχισε να τρέχει υγρό από τους μαστούς» είπε.

Η γυναίκα δηλώνει μετανιωμένη. «Εκλιπαρώ άλλες γυναίκες να μην κάνουν ποτέ ό,τι έκανα εγώ. Θα το μετανιώσετε, όχι τον πρώτο χρόνο, αλλά αργότερα».

Ο γιατρός αφαίρεσε και τα δύο στήθη και όπως είπε θα προσπαθήσει να τα φτιάξει ξανά μετά από έξι μήνες, αφαιρώντας δέρμα από την κοιλιά της ασθενούς.