Οι αρχές συνέλαβαν έναν ύποπτο στο πλαίσιο της έρευνας για την επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης, στηριζόμενες σε ένα βίντεο που είχαν στην διάθεσή τους από μια κάμερα ασφαλείας, το οποίο έδειχνε έναν άνδρα να τοποθετεί μια τσάντα στην περιοχή όπου σημειώθηκαν οι εκρήξεις πριν από αυτές, μετέδωσε σήμερα το CNN, επικαλούμενο πηγές των ομοσπονδιακών υπηρεσιών ασφαλείας και της επιβολής της τάξης της Βοστόνης, τις οποίες δεν κατονόμασε.

Ο ύποπτος αυτός αναγνωρίστηκε χάρη σε ένα βίντεο που υπήρχε από μια κάμερα ασφαλείας στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για την φονική επίθεση που έγινε την Δευτέρα στην Βοστόνη, είχε μεταδώσει λίγο νωρίτερα το CNN.

Η εφημερίδα Μπόστον Γκλόουμπ ανέφερε από την πλευρά της ότι οι ερευνητές έχουν πλέον στην διάθεσή τους μια φωτογραφία ενός άνδρα που μετέφερε μια μαύρη τσάντα προς το σημείο στο οποίο σημειώθηκε η δεύτερη έκρηξη.

Συνέντευξη Τύπου αναμένεται να παραχωρηθεί για το θέμα σήμερα στην Βοστόνη στις 17:00 τοπική ώρα (24:00 ώρα Ελλάδος).

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.