Στην περιοχή του Πρωταρά, στην Κύπρο οι αστυνομικές αρχές φαίνεται πως έδωσαν τέλος σε μια από τις πιο παράξενες υποθέσεις που έχουμε ακούσει.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αρχές συνέλαβαν τον 23χρονο νεαρό για το αυτόφορο αδίκημα της παράνομης κατοχής επιθετικού οργάνου μιας και είχε στην κατοχή του ένα ψαλίδι 30 εκατοστών. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που επικαλείται το Sigmalive ο νεαρός γρήγορα θεωρήθηκε ως ύποπτος για μια άλλη υπόθεση που είχε απασχολήσει τις αρχές, το χρονικό διάστημα μεταξύ Ιουνίου 2017 και Ιουλίου 2019 και κατά την οποία ένας άνδρας έκανε επίθεση σε γυναίκες και τους έκοβε τα μαλλιά είτε με ψαλίδι είτε με μαχαίρι.

Με γραπτή συγκατάθεσή του 23χρονου, έγινε έρευνα στον τόπο διαμονής του, κατά την οποία εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία πλεξούδες μαλλιών. Βρέθηκε επίσης και ένα ποδήλατο όμοιο με εκείνο που χρησιμοποιούσε ο δράστης.

Εναντίον του υπόπτου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sigmalive εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα και  ο νεαρός συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ανακρινόμενος προφορικά, φέρεται να παραδέχθηκε όλες τις υπό διερεύνηση υποθέσεις.