Ανθρωποκυνηγητό για τον άνδρα που επιχείρησε να παρασύρει 10χρονη σε στάση λεωφορείου

Προσπαθούσε να την πείσει να ανέβει στο όχημα μαζί του


ΚΟΣΜΟΣ
10:25
07/06/2019
Ανθρωποκυνηγητό για τον άνδρα που επιχείρησε να παρασύρει 10χρονη σε στάση λεωφορείου
loading

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία του Λονδίνου για έναν άνδρα που επιχείρησε να παρασύρει μία 10χρονη μαθήτρια σε λεωφορείο μαζί του. Σύμφωνα με τις αρχές, ο άνδρας πλησίασε αρχικά το κορίτσι και του ζήτησε βοήθεια για να βρει κάποιον δρόμο, ενώ εκείνη περίμενε σε στάση λεωφορείου στην περιοχή Clapham, στα νοτιοδυτικά.

Όταν έφτασε το λεωφορείο, ο άνδρας προσπάθησε να πείσει το κορίτσι να ανέβει στο όχημα μαζί του, αλλά εκείνη αρνήθηκε. Τότε εκείνος συμπεριφέρθηκε προσποιούμενος τον πατέρα της και της είπε πως ήταν ανυπάκουη με το να μην ανεβαίνει στο λεωφορείο μαζί του και πως έπρεπε να τον ακούει.

Για καλή τύχη της 10χρονης, η μητέρας της βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο και μπήκε στη μέση. Τότε ο άνδρας εκνευρίστηκε, κοπάνισε το κεφάλι του στη στάση κι έφυγε.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τον Independent, συνέβη στις 21 Μαΐου.

«Το αποτέλεσμα ήταν το κορίτσι να τρομοκρατηθεί» εξήγησε η αστυνομικός Teresa Moore της Μητροπολιτικής Αστυνομίας. «Ευτυχώς ήταν εκεί η μητέρα της για να αντιμετωπίσει αυτόν τον άνδρα. Αν κάποιος τον αναγνωρίζει, παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει