Σχεδόν 1.000 πρόσφυγες από τη Συρία επέστρεψαν στη χώρα τους

Εγκατέλειψαν την Ιορδανία και τον Λίβανο το τελευταίο 24ωρο


ΚΟΣΜΟΣ
16:54
25/05/2019
Σχεδόν 1.000 πρόσφυγες από τη Συρία επέστρεψαν στη χώρα τους
5
loading

Συνολικός αριθμός 937 προσφύγων από τη Συρία επέστρεψαν στις εστίες τους από την Ιορδανία και τον Λίβανο κατά το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με το Κέντρο για την Συμφιλίωση των Αντιμαχόμενων Πλευρών του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

«Στη διάρκεια της χθεσινής ημέρα συνολικά 937 άνθρωποι επέστρεψαν στην Αραβική Δημοκρατία της Συρίας, από τις επικράτειες ξένων χωρών: 359 άνθρωποι (μεταξύ αυτών 108 γυναίκες και 183 παιδιά) εγκατέλειψαν τον Λίβανο για την Συρία, αλλά και 578 άνθρωποι (μεταξύ αυτών 240 γυναίκες και 295 παιδιά) από την Ιορδανία», ανέφερε στην ημερήσια αναφορά του, το παραπάνω κέντρο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
  1. avatar Φοινικιος

    Όπως έκαναν και κάνουν οι προύχοντες σε όλο τον κόσμο, πήραν πρώτοι τις οικογένειες τους και μετακόμισαν κάνα δυο ώρες δρόμο διατηρώντας τις μπίζνες τους. Τώρα που φαίνεται πως ηρεμούν τα πράγματα επιστρέφουν. Οι φουκαραδες πού έφυγαν με το ζόρι τα έχουν χάσει όλα. Τι να κάνουν πίσω?

  2. avatar Από την Ιορδανία και τον Λίβανο

    Εδώ δεν πετάρισαν ούτε βλέφαρο

  3. avatar kyrik

    Από Λίβανο και Ιορδανία γύρισαν στη πατρίδα τους. Από την Ελλάδα όμως που εδώ έχουν τζάμπα φαγητό, επίδομα, ιατρική περίθαλψη κλπ, γιατί να φύγουν? Δεν είναι χαζοί.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει