Ένα περιστατικό που δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του, έζησε ένας στρατιώτης στο Μεξικό, που είδε τον εαυτό του να πέφτει θύμα στις… περίεργες διαθέσεις μιας τεράστιας σημαίας. Μάλιστα, λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του, αλλά τη γλίτωσε με κάποια σοβαρά τραύματα.

Ο Ραούλ Μιζάλ Φλόρες βρισκόταν μαζί με πολλούς ακόμη στρατιώτες, σε μια πλατεία, κάτω από τη γιγάντια σημαία της χώρας του, την ώρα που η μπάντα του Στρατού έπαιζε κάποια εμβατήρια. Το τελετουργικό χάλασε, όμως, όταν ο αέρας έστειλε τη σημαία προς τον άτυχο νεαρό άνδρα, εκείνη τον τύλιξε μέσα της και στη συνέχεια τον πέταξε με δύναμη στο έδαφος από ύψος περίπου 7 μέτρων.

Ο υπέστη τραύματα στο στήθος, τους γοφούς και τα πόδια του, καθώς και μια κάκωση στους πνεύμονες. Ο στρατιώτης μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της επαρχίας Τσιυοάουα, ενώ μεταξύ των ανθρώπων που τον επισκέφθηκαν, ήταν και ο κυβερνήτης της περιοχής, Χαβιέ Κοράλ. Όπως είπε στους δημοσιογράφους, από το κρεβάτι του πόνου, «νόμιζα ότι θα πεθάνω και σκέφτηκα τη μητέρα μου».

Δείτε το βίντεο: