Οι ιταλικές Αρχές διέσωσαν 200 ανθρώπους που εγκλωβίστηκαν στα χιόνια

Ακινητοποιημένα σε αυτοκινητόδρομο χιλιάδες οχήματα


ΚΟΣΜΟΣ
21:56
02/02/2019
Οι ιταλικές Αρχές διέσωσαν 200 ανθρώπους που εγκλωβίστηκαν στα χιόνια
loading

Χιλιάδες αυτοκίνητα παρέμειναν ακινητοποιημένα για ώρες στις τεράστιες ουρές που σχηματίστηκαν, εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης στον αυτοκινητόδρομο Α22 στην Ιταλία σήμερα, ενώ οι πυροσβέστες διέσωσαν 200 ανθρώπους, που είχαν εγκλωβιστεί σε οχήματα και λεωφορεία.

Το μποτιλιάρισμα στον αυτοκινητόδρομο, που συνδέει τις περιοχές στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας με την Αυστρία, έφθασε τα 16 χλμ, εξήγησε ένας εκπρόσωπος Τύπου των πυροσβεστικών δυνάμεων της αυτόνομης επαρχίας του Μπολτσάνο.

Σύμφωνα με την ανταπόκριση του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην Ιταλία, ο ίδιος πρόσθεσε ότι είναι δύσκολο να εκτιμηθεί ο ακριβής αριθμός των οχημάτων που ενεπλάκησαν, ήταν όμως «χιλιάδες».

Με τη βοήθεια πυροσβεστικών οχημάτων, οι Αρχές απομάκρυναν περίπου 200 ανθρώπους που είχαν εγκλωβιστεί για ώρες, μέσα στην παγωνιά, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου.

Εξαιτίας της κακοκαιρίας, φορτηγά δίπλωσαν, με αποτέλεσμα να μπλοκάρουν την κυκλοφορία. Σήμερα το πρωί, μια χιονοστιβάδα έπληξε τον αυτοκινητόδρομο, ευτυχώς τμήμα του, όπου δεν κυκλοφορούσαν αυτοκίνητα εκείνη την ώρα.

Η κυκλοφορία ξεκίνησε με αργούς ρυθμούς αργά το απόγευμα, ωστόσο πολλά οχήματα παραμένουν ακινητοποιημένα. Πάντως, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει