Σώος και αβλαβής βρέθηκε έπειτα από δύο ημέρες στο δάσος ένας 3χρονος, στη Βόρεια Καρολίνα. Όπως μάλιστα είπε το αγόρι, το διάστημα που είχε χαθεί στο δάσος του έκανε παρέα μία αρκούδα.

Ο Casey Hathaway έπαιζε την Τρίτη με άλλα δύο παιδιά έξω από το σπίτι τις γιαγιάς του. Κάποια στιγμή απομακρύνθηκε και χάθηκε στο δάσος.

Εκατοντάδες άνθρωποι, drone, ελικόπτερα και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του αγοριού, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η θερμοκρασία στην περιοχή ήταν πάρα πολύ χαμηλή και τις επόμενες μέρες έπεσε και πολλή βροχή, προκαλώντας έντονο φόβο για την τύχη του μικρού.

Δύο μέρες μετά, την Πέμπτη το απόγευμα, η Lisa Fraker έβγαζε βόλτα τα σκυλιά της την ώρα που άκουσε κάτι σαν παιδικό κλάμα. Κι έτσι οι αρχές ανακάλυψαν τον Casey κρυμμένο μέσα σε έναν αγκαθωτό θάμνο αλλά ασφαλή.

«Αρχίσαμε αμέσως να προσπαθούμε α τον ζεστάνουμε, ήταν παγωμένος» περιέγραψε ο πρώτος αστυνομικός που τον παρέλαβε. «Άρχισε να δείχνει σιγά σιγά καλύτερα».

Το αγόρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και για καλή του τύχη, εκτός από αμυχές και μώλωπες, δεν είχε τίποτα.

«Ο Casey είναι καλά. Μας είπε πως έκανε παρέα με μία αρκούδα για δύο μέρες, ο Θεός την έστειλε για να έχει έναν φίλο που να φροντίζει για την ασφάλειά του» έγραψε στο Facebook η θεία του αγοριού Breanna Hathaway.

(φωτογραφία αρχείου)