Πυρ σε εστιατόριο με τάκος άνοιξε ένας άνδρας στην Οκλαχόμα, όταν διαπίστωσε πως δεν του είχαν βάλει αρκετή ποσότητα της σάλτσας που ζήτησε.

Το περιστατικό συνέβη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των υπαλλήλων του ταχυφαγείου «Taco Bell», ο εν λόγω άνδρας επισκέφθηκε το ντράιβ-θρου του εστιατορίου και άρχισε να φωνάζει όταν διαπίστωσε πως στην παραγγελία του δεν του είχαν βάλει αρκετή από την καυτερή σάλτσα που ζήτησε. Έτσι λοιπόν άρπαξε το όπλο του και άρχισε να πυροβολεί σπάζοντας τζάμια του εστιατορίου.

Και δε σταμάτησε εκεί, καθώς στη συνέχεια μπήκε στο φαστ-φουντ με άγριες διαθέσεις, αλλά το προσωπικό ήταν εξαφανισμένο καθώς είχε προλάβει να κλειδωθεί στις τουαλέτες. Έτσι, αφού δεν βρήκε κανέναν, έφυγε και οι υπάλληλοι έσπευσαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία για το περιστατικό.

Το έργο των αρχών για τον εντοπισμό του πελάτη «πιστολέρο» είναι δύσκολο καθώς προς το παρόν δεν έχουν κάποια αξιόπιστη περιγραφή του. Για τον λόγο αυτό άλλωστε καλούν όλους όσοι έχουν κάποια πληροφορία να την καταθέσουν, ώστε να τον ταυτοποιήσουν και να τον συλλάβουν.