Τριαντάρης παρίστανε τον… 15χρονο μαθητή και ξεγέλασε τις Αρχές για εβδομάδες

Εκδιώχθηκε πρόσφατα από το σχολείο, καθώς επιβεβαιώθηκε πως είναι… ενήλικος


ΚΟΣΜΟΣ
22:26
26/11/2018
Τριαντάρης παρίστανε τον… 15χρονο μαθητή και ξεγέλασε τις Αρχές για εβδομάδες
5
loading

Η φωτογραφία που βλέπετε ανήκει υποτίθεται σε έναν 15χρονο μαθητή που αιτήθηκε άσυλο στην Αγγλία ως πρόσφυγας.

Και φοίτησε μάλιστα κανονικά στο γυμνάσιο του Στόουκ για μπόλικες εβδομάδες, παρά το γεγονός ότι οι συμμαθητές του έλεγαν από την αρχή πως μοιάζει σαν τους πατεράδες τους!

Ο πρόσφυγας επιβεβαιώθηκε πρόσφατα πως είναι πάνω από 18 ετών, αν και το βρετανικό Home Office δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την ηλικία του. Οι συμμαθητές και οι καθηγητές του εκτίμησαν πάντως την ηλικία του «γύρω στα 30».

Οι πρώτες υπόνοιες ξεδιπλώθηκαν μέσα στην τάξη, καθώς οι άλλοι μαθητές μιλούσαν για «το μούσι» του αλλά και το δυσανάλογα μεγάλο ύψος του για 15χρονο. Ο άντρας που δεν κατονομάζεται από τις βρετανικές αρχές πέρασε 6 βδομάδες στο σχολείο του Στόουκ, με τους συμμαθητές του να λένε από την αρχή πως μοιάζει σαν να είναι ο μπαμπάς κάποιου.

Η υπηρεσία μετανάστευσης της Αγγλίας επιβεβαίωσε πως είναι ενήλικος και έτσι τον αντιμετωπίζει πλέον, ως ενήλικο που αιτείται άσυλο. Θεωρούν πως ήταν ένα τέχνασμα για να τύχει πιο ευνοϊκής μεταχείρισης η περίπτωσή του…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar Έλλην Φούφουτος

  Στην Ελλάδα πάντως πιάνει. Η πολύ μπροστά είμαστε, ή πολύ [...]

 2. avatar ταπανταολα

  παλιορατσιστες , εμβολιασμενο προσφυγοπουλο ειναι, ανηλικο και ασυνοδευτο, παλιοφασιστες

 3. avatar Δουλέμπορος

  Θέλετε να μας πείτε τώρα ότι ο Βακάς δεν ήταν δεκατετράχρονος; Τι να πω... εμείς πάντως μόνο παιδιά και έγκυους φέρνουμε. Και βασικά όποιος δεν μπορεί να πείσει ότι είναι παιδί του λέμε φούσκωνε την κοιλιά σου και πες ότι είσαι έγκυος. Έχουμε και το δημοκρατικό που μας κάνει αβάντα, έχουμε και τους χρήσιμους ηλίθιους, έχουμε και το παρακράτος των μολότοφ για τους φασιστες που την παίρνουν μυρωδιά την δουλειά και σηκώνουν κεφάλι, και όλα κυλάνε ρολόι!

 4. avatar Άσυλο

  Σιγά το νέο .Εδώ στην Ελλάδα οι περισσότεροι που λένε ότι είναι 16-17 είναι στη πραγματικότητα 20+.Ειναι πάγια τακτική για βα τυχουν ευνοϊκής μεταχείρισης

 5. avatar Ξυπνάτε Ορέ!

  Τώρα, ποιος κοροϊδεύει ποιον; Φίλη μου αριστερή που δούλευε σε δομές φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στο εξωτερικό, είχε παραδεχτεί ότι οι περισσότεροι είναι άνω των 18 και ο μπ[...] πάει σύννεφο. Ο κόσμος το 'χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει