Μια γυναίκα από την Κομητεία του Νόρθαμπτον, στην Πενσυλβάνια, έχασε την υπομονή της όταν είδε τον γιο της να αρνείται πεισματικά να μπει στο οδοντιατρείο και αποφάσισε να τον οδηγήσει στο αστυνομικό τμήμα.

Μόνο που ο τρόπος που επέλεξε να το κάνει δεν ήταν και ο καταλληλότερος.

Την Τετάρτη 14/11 η Shaurice Jones πήρε τον 12χρονο γιο της για να τον πάει στον οδοντογιατρό. Έλα ντε όμως που εκείνος δεν ήθελε με τίποτα να μπει μέσα στο οδοντιατρείο. Γραπώθηκε από το καπό του αυτοκινήτου και δεν κατέβαινε με τίποτα. Κάποια στιγμή η 36χρονη έχασε την ψυχραιμία της, μπήκε στο αυτοκίνητο, έβαλε μπροστά και έφυγε, με τον 12χρονο να εξακολουθεί να βρίσκεται πάνω στο καπό!

Οδήγησε έτσι για περίπου 3,2 χιλιόμετρα, μέχρι να φτάσει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Εκεί είπε στους αστυνομικούς τι ακριβώς συνέβη και παραδέχθηκε ότι οδήγησε μέχρι εκεί έχοντας τον γιο της στο καπό για να τον τιμωρήσει. Μόνο που ο τρόπος που επέλεξε για να τον συνετίσει, εκτός του ότι ήταν ακατάλληλος και επικίνδυνος, της γύρισε μπούμερανγκ.

Τη Δευτέρα 19/11 οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της μητέρας η οποία βαρύνεται με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Πλήρωσε εγγύηση 1.000 δολάρια και αφέθηκε ελεύθερη. Την επόμενη φορά που θα θελήσει να πάει τον γιο της στον οδοντίατρο θα πρέπει να το σκεφτεί πάρα πολύ καλά…