Πήγε να κάνει έξωση στο νοικάρη και βρέθηκε προ εκπλήξεων

Τα «κατοικίδια» του άνδρα τον άφησαν με το στόμα ανοικτό


ΚΟΣΜΟΣ
17:41
08/11/2018
Πήγε να κάνει έξωση στο νοικάρη και βρέθηκε προ εκπλήξεων
2
loading

Σοκ έπαθε ένας σπιτονοικοκύρης στο Μιζούρι την Τετάρτη 7/11 όταν πήγε να κάνει έξωση στον νοικάρη του, καθώς διαπίστωσε ότι μέσα στο σπίτι υπήρχαν επίσης και κάποια «κατοικίδια», που δεν τα λες και συνηθισμένα, με εξαίρεση ένα κουνέλι.

Μέσα στη μπανιέρα, λοιπόν, εντόπισε ένα τεράστιο αλιγάτορα, ενώ στο σπίτι κυκλοφορούσαν και δύο βόες συσφιγκτήρες!

Ο ενοικιαστής ονόματι Sean Casey προσπάθησε να καθησυχάσει τον ιδιοκτήτη λέγοντάς του πως ο βάρους σχεδόν 70 κιλών αλιγάτορας είναι «ήρεμος σαν κουτάβι», αλλά ο άνδρας κάλεσε αμέσως την αστυνομία καθώς επίσης και υπαλλήλους της υπηρεσίας ελέγχου ζώων για να απομακρύνουν τα «κατοικίδια».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Kansas City Star, ένας ειδικός μετακίνησε τον μήκους 2 μέτρων αλιγάτορα χωρίς να δημιουργηθούν δυσάρεστες καταστάσεις.

Ο Sean Casey απέκτησε τον αλιγάτορα πριν από τέσσερα χρόνια, όπως είπε. Τον έχει ονομάσει Catfish, ενώ τον περιγράφει ως «μια μεγάλη χαριτωμένη σαύρα»!

Τώρα θα πρέπει να μείνουν για ένα διάστημα χώρια, καθώς ο Catfish μεταφέρθηκε προσωρινά στον ομοσπονδιακό οργανισμό Monkey Island Rescue and Sanctuary που είναι αφιερωμένος στη διάσωση ανεπιθύμητων και εγκαταλελειμμένων εξωτικών ζώων, στο Greenwood. Όσο για τους δύο βόες και το κουνέλι, αυτά μεταφέρθηκαν σε καταφύγιο ζώων του Κάνσας Σίτι.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Giannis Mallios

    Δεν μας τα λεει καλα ο σπιτονοικοκυρης....

  2. avatar Τέρρυ

    Το κουνέλι πως δεν το έφαγαν τα φίδια και ο αλιγάτορας?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει