Η μητέρα μιας δεκάχρονης Βρετανής εξομολογείται πως η κόρη της δεν μπορεί να μάθει το πλήρες όνομά της.

Και πώς να γίνει εξάλλου διαφορετικά όταν πρέπει να απομνημονεύσει ένα όνομα σωστό σιδηρόδρομο;

Η Willow Sullivan Corbett Fitzsimmons Jefferies Hart Burns Johnson Willard Dempsey Tunney Schmeling Sharkey Carnera Baer Braddock Louis Charles Walcott Marciano Patterson Johansson Liston Clay Frazier Foreman Taylor-Brown έχει τόσα ονόματα που είναι πρακτικά αδύνατο να τα θυμάται όλα!

Τα μεσαία της ονόματα αποτίνουν τιμή σε κάθε παγκόσμιο πρωταθλητή του μποξ μέχρι το 1974, τιμώντας ανθρώπους δηλαδή από εποχές που δεν είχε καν γεννηθεί η μικρή. Η μητέρα της, η 44χρονη Maria Brown, εξηγεί πως το θέμα με τα ονόματα-μακρινάρια είναι οικογενειακή παράδοση.

Και η ίδια έχει εξάλλου τα ίδια ακριβώς μεσαία ονόματα, που της τα έδωσαν οι δικοί της γονείς! Ο παππούς της Willow, Brian Brown, ήταν μεγάλος φαν της πυγμαχίας και ταξίδευε παντού στον κόσμο για να δει τους αγαπημένους του μποξέρ.

Και το αστείο είναι πως τα 25 ονόματα της μικρής εμφανίζονται σε όλα τα επίσημα έγγραφα, περιλαμβάνοντας λέξεις που παραπέμπουν δηλαδή στους θρύλος του μποξ, όπως τον Μοχάμεντ Άλι, τον Τζο Φρέιζιερ, τον Τζορτζ Φόρμαν, τον Σόνι Λίστον, τον Ρόκι Μαρσιάνο κ.ά.

Αλλά και η μεγαλύτερη αδελφή της Willow, η 11χρονη Autumn, έχει τα ίδια ακριβώς μεσαία ονόματα…