Μια νεαρή γυναίκα εισέβαλε στο σπίτι μιας αδελφότητας του πανεπιστημίου της Οκλαχόμα και αφού έκλεψε χρήματα και κλειδιά αυτοκινήτου, αφόδευσε σε ένα από τα δωμάτια που επισκέφθηκε.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου, όταν τα μέλη της αδελφότητας που βρίσκονταν στην αυλή παρατήρησαν τη Μελίσα Λεντζ να αποχωρεί, περπατώντας από το οίκημα.

«Προφανώς άφησαν την πόρτα ξεκλείδωτη και κάποιος από τη γειτονιά μπήκε στο σπίτι και εν συνεχεία στο δωμάτιο μέλους της αδελφότητας», ανέφερε η επικεφαλής φύλαξης του πανεπιστημίου, Τζένιφερ Ρότζερς. «Έκλεψε 300 δολάρια από το πορτοφόλι ενός μέλους καθώς και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του», πρόσθεσε. Για κακή της τύχη κάποιος την εντόπισε την ώρα που έκανε τις… βρομοδουλειές της.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ένορκη κατάθεση, «ούρλιαξε, ανέβασε τα παντελόνια της και κοπάνησε την πόρτα».

Στη συνέχεια επιχείρησε να το σκάσει από κάποιο παράθυρο, αλλά σύντομα έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, η οποία εντόπισε στο δωμάτιο που η 25χρονη έκλεψε «μια πλαστική σακούλα που μύριζε περιττώματα».

Κατά την απολογία της στους αστυνομικούς, η Λεντζ ανέφερε πως μπήκε στο οίκημα της αδελφότητας γιατί έπρεπε επειγόντως να επισκεφθεί την τουαλέτα. Είπε επίσης πως είδε το πορτοφόλι πάνω στο κρεβάτι και πήρε τα χρήματα που είχε μέσα μαζί με τα κλειδιά του αυτοκινήτου, τα οποία εντοπίστηκαν και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη…