Σε 16 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε μια 28χρονη γυναίκα που παρέσυρε με το αυτοκίνητό της έναν συγγενή της λόγω οικογενειακών διαφορών.

Το περιστατικό συνέβη τον Απρίλιο του 2018 στο Ντάραμ της Αγγλίας με την απόφαση του δικαστηρίου να ανακοινώνεται στην κατηγορούμενη την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου.

Όπως ανέφερε ο εισαγγελέας, Άλεξ Μπερνς, η Πατρίσια Πόσκετ πλησίασε με το αυτοκίνητό το θύμα, με τον σύντροφό της να τον βρίζει και να τον προκαλεί από το παράθυρο του οχήματος να παλέψουν. Παρά τις προκλήσεις, το θύμα που ήταν συγγενής της κατηγορούμενης, δεν αντέδρασε, σύμφωνα με την Mirror.

«Αφού κάποια στιγμή τα βρήκαν μεταξύ τους η κατηγορούμενη γύρισε το αυτοκίνητο πίσω και έπεσε πάνω του με κάποια ταχύτητα, με αποτέλεσμα αυτός να χτυπήσει στο καπό και στο παρμπρίζ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας για να προσθέσει πως το θύμα υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς σε όλο του το σώμα με αποτέλεσμα να μη μπορεί πλέον να εργαστεί και να ζει με τα επιδόματα του κράτους.

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Σάιμον Πέρκινς, ανέφερε σχετικά: «Πρόκειται για οικογενειακή διαμάχη που έχει βγει εκτός ελέγχου. Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω για το περιστατικό είναι πως σε καμία περίπτωση δεν ήταν προμελετημένο, αλλά αυθόρμητο».

Κατά την ανάγνωση της ποινής, ο δικαστής Τζόναθαν Κάρολ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Χρησιμοποίησες το όχημα ως όπλο αγνοώντας τις συνέπειες».

Η Πόσκετ καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκιση και αφαίρεση άδειας οδήγησης για 26 μήνες.