Ένα από τα πιο τρελά Σαββατοκύριακα του κόσμου διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Amber Lounge, ένα κλαμπ που στήνεται αποκλειστικά για το Grand Prix της Σιγκαπούρης (και τα αντίστοιχα του Μονακό και του Αμπού Ντάμπι), γίνεται το σώσε και ξεστήνεται μετά.

Τα πάρτι που γίνονται εκεί μαγνητίζουν τις διασημότητες και τους κροίσους από κάθε γωνιά του πλανήτη, που συρρέουν για να απολαύσουν ένα ποτό με τους πιλότους της F1.

«Κάθε πιλότος της Formula 1 έχει το τηλέφωνο του Amber Lounge στην ταχεία κλήση του κινητού του μετά τον αγώνα», είχε πει πέρυσι ο Κίμι Ραϊκόνεν της Ferrari στους «New York Times».

Συχνοί θαμώνες είναι ο βαθύπλουτος Ρίτσαρντ Μπράνσον αλλά και celebrities όπως ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Κιμ Καρντάσιαν. Και οι τιμές είναι βέβαια ανάλογες, καθώς για ένα τραπέζι χρειάζεσαι λίγο περισσότερα από 10.000 δολάρια!

Το κυρίως πάρτι των φεστιβαλικών εκδηλώσεων του Σαββατοκύριακου διοργανώνεται μετά το τέλος του αγώνα και περιλαμβάνει από επιδείξεις μόδας διεθνών σχεδιαστών μέχρι παγκοσμίου φήμης DJs, αλλά και ζωντανές εμφανίσεις μεγάλων μουσικών. Και η σαμπάνια ρέει φυσικά άφθονη όλο το βράδυ.

Για να μπεις σε κάποιο από τα άλλα, τα «μικρά», πάρτι του Σαββάτου χρειάζεσαι 476 δολάρια, τα οποία σου δίνουν πρόσβαση στο open bar και τα καθίσματα της ταράτσας. Για την Κυριακή και τις ίδιες παροχές η τιμή σκαρφαλώνει στα 884 δολάρια. Αν πάλι θες τραπέζι, πρέπει να πληρώσεις 10.290 δολάρια, ενώ το ίδιο τραπέζι στο VIP κομμάτι κοστίζει 17.000 δολάρια.

Τα καλύτερα τραπέζια, μας λέει το Amber Lounge, αυτά που επιλέγουν οι διασημότητες και οι κροίσοι, παρέχουν απεριόριστη πρόσβαση σε premium ποτά, προσωπικό σέρβις, ιδιωτικό χώρο στην ταράτσα, ακόμα και σοφέρ για τις βόλτες στη Σιγκαπούρη. Οι τιμές ξεκινούν εδώ από τα 23.000 δολάρια και φτάνουν μέχρι το «ταβάνι» των 35.000, για το οποίο ωστόσο το κλαμπ αρνείται να περιγράψει τι περιλαμβάνει το πακέτο…